20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τα sex tapes με τον πρίγκιπα Άντριου, Κλίντον και Μπράνσον

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζέφρι Έπσταϊν φέρεται να έχει τραβήξει sex tapes του πρίγκιπα Άντριου, του Μπιλ Κλίντον και του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, αποκαλύπτουν δικαστικά έγγραφα.

Όπως μεταδίδει το Sky News, η Sarah Ransome, η οποία λέει ότι ήταν θύμα του Έπσταϊν, έγραψε σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι ο Δούκας της Υόρκης, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας κινηματογραφήθηκαν από τον παιδόφιλο Αμερικανό χρηματοδότη.

BREAKING: Sky News reports that sex tapes are ‘alleged to have been taken of Prince Andrew, Bill Clinton and Sir Richard Branson by Jeffrey Epstein, court documents have revealed’.

— The Spectator Index (@spectatorindex) January 8, 2024

Μια εταιρεία που εκπροσωπεί τον δικηγόρο του Έπσταϊν, Alan Dershowitz, τόνισε τους ισχυρισμούς για να αποδείξει ότι η κυρία Ράνσομ «στερείται προφανώς αξιοπιστίας».

Η κα Ράνσομ κατέθεσε ενόψει της καταδίκης της πρώην φίλης του Έπσταϊν και μακροχρόνιας συνεργάτης του Γκισλέιν Μάξγουελ για σεξουαλική εμπορία.

Αρνούνται κάθε κατηγορία για τα sex tapes

Ο πρίγκιπας Άντριου έχει αρνηθεί κατηγορηματικά οποιαδήποτε αδικοπραγία.

Εκ μέρους του Sir Richard, μια εκπρόσωπος της Virgin Group είπε: «Σε μια έκθεση του New Yorker που δημοσιεύτηκε το 2019, η Ransome παραδέχτηκε ότι είχε «εφεύρει» τις κασέτες. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι ισχυρισμοί της Σάρα Ράνσομ είναι αβάσιμοι».

Ενώ, οι εκπρόσωποι του κ. Κλίντον δεν έχουν σχολιάσει τις εξελίξεις.

Ο δούκας Μπράνσον παραιτήθηκε από τη δημόσια ζωή και δεν χρησιμοποιεί πλέον τον τίτλο του μετά τη διαμάχη για τη φιλία του με τον Έπσταϊν.

Ο πρίγκιπας Άντριου πλήρωσε εκατομμύρια λίρες για να διευθετήσει μια πολιτική υπόθεση με τη Virginia Giuffre, η οποία τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 17 ετών, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι δεν γνώρισε ποτέ την κυρία Giuffre.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό