16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα Samsung smarphones θα παίρνουν seamless updates – Η αρχή θα γίνει με το Galaxy A55

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δυνατότητα seemless update στα Android που εισήχθη από την Google το 2016 υιοθετήθηκε από τους περισσότερους κατασκευαστές Android εκτός από τη Samsung.

Η Samsung είπε ότι εργάζεται για την εφαρμογή των seemless update στα smartphone Android της και μετά από οκτώ χρόνια, η κορεατική μάρκα έφερε επιτέλους αυτή τη δυνατότητα στις συσκευές της, με το Galaxy A55 να είναι το πρώτο smartphone της Samsung που επωφελείται από αυτό.

Το Samsung Galaxy A55 έλαβε πρόσφατα την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Μαρτίου 2024 στην Ινδία με την έκδοση υλικολογισμικού A556EXXS1AXC1, η οποία έφερε επίσης τη λειτουργία seemless στο smartphone. Έτσι, οι χρήστες θα βλέπουν δύο μηνύματα κατά τη λήψη μιας ενημέρωσης – “Λήψη και εγκατάσταση” και “Επαλήθευση”.

Η λειτουργία απρόσκοπτων ενημερώσεων επιτρέπει την εγκατάσταση της ενημέρωσης στο partition Β ενώ χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας στο partition Α και την επανεκκίνηση όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Αυτό διατηρεί τη συσκευή χρησιμοποιήσιμη κατά την εγκατάσταση και δεν είναι διαθέσιμη μόνο κατά την επανεκκίνηση, κάτι που μπορεί να διαρκέσει έως και 90 δευτερόλεπτα στο Galaxy A55, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί ολόκληρη η διαδικασία εγκατάστασης για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας.

Δεν είναι σαφές ποιο smartphone της Samsung θα λάβει στη συνέχεια τη λειτουργία, αλλά είναι απίθανο τα παλαιότερα μοντέλα να την υποστηρίξουν, καθώς η συσκευή πρέπει να ρυθμιστεί για αυτήν τη δυνατότητα προτού φύγει από το εργοστάσιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό