16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα 4 μέτρα που προτείνει κατά της οπαδικής βίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέσσερα μέτρα κατά της οπαδικής βίας προτείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, μετά τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από φωτοβολίδα.

Ο κ. Κασσελάκης, σε ανάρτησή του, κάνει λόγο για «τέσσερα αναγκαία μέτρα» που πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα.

Τα μέτρα αυτά είναι:

Ουσιαστική λειτουργία των συστημάτων εποπτείας με κάμερες υψηλής ευκρίνειας CCTV.Είσοδος στα γήπεδα μόνο με ταυτοποίηση.Υποχρεωτική αρίθμηση θέσεων στα εισιτήρια.Υποχρεωτική έκδοση ετήσιου πιστοποιητικού ασφαλείας και έλεγχος λειτουργίας πριν από κάθε αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση των κυβερνητικών αποφάσεων για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Τα μέτρα που εξετάζονται είναι, σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, λουκέτο στους οργανωμένους οπαδούς, αγώνες χωρίς φιλάθλους και διακοπή πρωταθλημάτων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ολόκληρη η ανάρτησή του

«Βία στα γήπεδα

Τέσσερα αναγκαία μέτρα τώρα!

Για να μπορούν να πηγαίνουν στο γήπεδο οι γονείς με τα παιδιά τους και οι παρέες με ασφάλεια.

Και οι εργαζόμενοι στο γήπεδο να δουλεύουν χωρίς να φοβούνται.

-Ουσιαστική λειτουργία των συστημάτων εποπτείας με κάμερες υψηλής ευκρίνειας CCTV.-Είσοδος στα γήπεδα μόνο με ταυτοποίηση.-Υποχρεωτική αρίθμηση θέσεων στα εισιτήρια.-Υποχρεωτική έκδοση ετήσιου πιστοποιητικού ασφαλείας και έλεγχος λειτουργίας πριν από κάθε αναμέτρηση.

Άλλες χώρες τα κατάφεραν. Μπορούμε κι εμείς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό