23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα ωραιότερα beauty looks των BAFTA 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα BAFTA Awards aka British Academy Film and Television Arts πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο Royal Festival Hall του Λονδίνου.

Αρκετοί ήταν οι καλλιτέχνες και οι celebrities που έδωσαν το «παρών» για την απονομή των βραβείων από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

H Emma Stone κέρδισε το βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου ενώ ο Cillian Murphy κέρδισε το αντίστοιχο βραβείο στην ανδρική κατηγορία.

Τα BAFTA είναι η σπουδαιότερη βραδιά για τον βρετανικό κινηματογράφο και για πολλούς προάγγελος των Όσκαρ. Οι celebrities δεν έλαμψαν στο κόκκινο χαλί μόνο με το ρούχο που επέλεξαν να φορέσουν αλλά και για τα beauty looks τους. Πάμε να δούμε ποιες κυρίες είχαν από τα ωραιότερα μακιγιάζ και μαλλιά.

Όπως θα δείτε παρακάτω η ένταση στα μάτια με εκπληκτικά smokey eye looks και οι pink nude αποχρώσεις στα χείλη υπήρξαν οι απόλυτoι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Ενώ, η Lilly Colins με το καθηλωτικό μπορντό lip look της έκανε την ανατροπή, υιοθετώντας μια από της μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ της φετινής χρονιάς.

Margot Robbie

Clean girl make up look στην glam version που της ταιριάζει πολύ όπως και το updo που αφήνει το πρόσωπο της εκτεθειμένο στο φακό.

Dua Lipa

Με old Hollywood κυματισμούς στα μαλλιά που θυμίζει τη Jessica Rabbit και soft glam make up look.

Emma Stone

Με τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα romantic updo με κυματισμούς που συνδύασε με απαλούς ροδακινί τόνους στα μάτια, matchy με τη δημιουργία που φορά και πιο σκούρο χρώμα στα χείλη.

Cate Blanchett

Η σκιά στα μάτια της είναι η soft εκδοχή του burgundy με shimmer. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε ένα chic σινιόν και ταίριαζαν άψογα με το ρούχο της.

Florence Pugh

Smokey eye σε γκρι τόνους και sleek hair look με χωρίστρα στη μέση.

Lily Collins

Τα μαλλιά της είχαν άψογο retro κυματισμούς ενώ το burgundy κραγιόν της ήταν ιδανικό για το red carpet look της.

Emily Blunt

Υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα glam updos που έχουμε δει τελευταία. Το συνδύασε με απαλό μακιγιάζ σε ροζ τόνους.

Rosamund Pike

Sleek low bun, γήινες αποχρώσεις στα μάτια και απαλό ροζ στα χείλη και τα ζυγωματικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό