18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Τσιτσιπάς από το ταξίδι του στο Barcelona Open

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αξιόλογο ποσό των 260.475 ευρώ εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το «ταξίδι» του στο Barcelona Open μετά και το τέλος του τελικού της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τενίστας νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, γνώρισε την ήττα από το τελικό της διοργάνωσης από τον Κάσπερ Ρουντ, και  θα αποχωρήσει από την Βαρκελώνη με το χρηματικό έπαθλο του ηττημένου. Μια λαμπρή πορεία για τον Τσιτσιπά που μετά την κατάκτηση στο Μόντε Κάρλο, κατάφερε και έκανε μια παραπάνω από αξιόλογη πορεία και στην διοργάνωση της Βαρκελώνης, φτάνοντας μέχρι το τελικό της διοργάνωσης.

Δυστυχώς ο ανώτερος και πιο διαβασμένος  Ρουντ, υπέταξε σε ήττα τον Έλληνα σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση του βάθρου, στην δεύτερη συνάντησή τους σε τελικό διοργάνωσης επί χωμάτινου court. Ο Νορβηγός, πήρε την νίκη με 2-0 σετ τελικό σκορ, με τον νο7 της παγκόσμιας κατάταξης να μην καταφέρνει να «σπάει» το κακό σερί σε τελικούς που έχει σε 500αρι τουρνουά, μιας και μετράει 11 χαμένους τελικούς.

Ο Κάσπερ Ρουντ, πήρε το «αίμα» του πίσω από τον τελικό του Μόντε Κάρλο, όπου είχαν ξανά βρεθεί αντιμέτωποι με τον Τσιτσιπά ωστόσο να καταφέρνει να κερδίζει, κάτι που δυστυχώς δεν μπόρεσε αυτή την φορά. Το χρηματικό έπαθλο που «καρπαρώθηκε] ο Έλληνας τενίστας κυμαίνεται στις 260.475 ευρώ, αφόσο υπήρχε και η σχετική αύξηση 2,2 % για τους τενίστες σε σχέση με πέρυσι. Ο πρωταθλητής Ρουντ από την άλλη θα εισπράξει σχεδόν το διπλάσιο έπαθλο όπου κυμαίνεται στα 488.390 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό