20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα «τσακάλια» των ’80s είναι το κάρμα της Σοφίας Αλιμπέρτη: Ο Πάνος, ο Σταμάτης και η Έφη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι υπόδειγμα για όλους μας στις συνεντεύξεις της. Και χθες το απέδειξε ξανά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ειδικά τη στιγμή που μίλησε για την πιο ωραία νεανική της περίοδο και μίλησε ξανά 40 χρόνια μετά το «Καμικάζι αγάπη μου» με τον Σταμάτη Γαρδέλη. 

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε μετά από 14 χρόνια στην τηλεόραση με το «Ζήσε αλλιώς» και στην χθεσινή της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μας απέδειξε πως τον τίτλο της εκπομπής της στον ΑΝΤ1 τον έχει κάνει πράξη και είναι η κοσμοθεωρία της.

Φάνηκε από τον τρόπο που μίλησε για τον πατέρα των παιδιών της Γιάννη Πάριο, για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για την παρέα των ηθοποιών νεανικών της χρόνων, την εποχή των ’80s τότε που με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, τον Σταμάτη Γαρδέλη, την Καίτη Φίνου και την Έφη Πίκουλα ήταν αχώριστη.

https://www.instagram.com/p/CrxsqwAo2aM«Στις σχέσεις μου είμαι ψυχαναγκαστική. Τώρα θέλω την ησυχία μου»

Η Σοφία Αλιμπέρτη εκτός από το νέο της τηλεοπτικό βήμα, μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στη ζωή της και τον υπέροχο τρόπο που βρήκε για να χαίρεται την κάθε της στιγμή, έχοντας ως βάση της στην Πάρο. Μίλησε όμως και για την προσωπική της ζωή και για το πόσο «γεμάτη» αισθάνεται.

Και όπως είπε: «Και πήρα και έδωσα αγάπη, είμαι πάρα πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη ζωή που δεν το έχουν νιώσει ούτε μία φορά. Τις γυναίκες παλαιότερα που έμπαιναν σε έναν γάμο και σε έναν σύζυγο που δεν τον είχαν επιλέξει και να υπηρετούν τον αφέντη άρχοντα άντρα τους, τις κοίταζα με άλλο μάτι και στεναχωριόμουν πάρα πολύ. Δεν θέλω Γρηγόρη να βρω έναν σύντροφο, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα, θέλω και την ησυχία μου. Είμαι ψυχαναγκαστική στη σχέση. Τρέχω να τα κάνω όλα για εκείνον. Βασανίζομαι πολύ, θέλω να τα έχει όλα. Τώρα όμως θέλω να τα κάνω όλα αυτά για εμένα».

Η Σοφία μίλησε και για την άριστη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό των δύο γιων της Γιάννη Πάριο περιγράφοντάς την ως την ιδανική: «Βρισκόμαστε με τον Γιάννη στην Πάρο, ερχόταν πάντα στο μαγαζί και πηγαίνουμε στο σπίτι μου. Το αγόρι μου έχει πια γίνει και πιο κοινωνικό».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θυμήθηκε και τη χρυσή εποχή της ζωής της, με αφορμή την τηλεφωνική έκπληξη που της έκανε ο Γρηγόρης για να μιλήσει ξανά με τον Σταμάτη Γαρδέλη και να θυμηθούν το τραγούδι τους που ακούγονταν στην ταινία «Καμικάζι αγάπη μου» με τη φράση: «Με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία» πριν 40 χρόνια. Οι δυό τους αν και δεν έχουν επικοινωνία έχουν μία μεγάλη αγάπη μεταξύ τους, σα να μη πέρασε μία μέρα.

Η συνομιλία τους ήταν πολύ συγκινητική με τον Σταμάτη να της λέει ότι δεν την έχει ξεχάσει καθόλου: «Δεν αισθάνομαι ότι έχουμε χαθεί. Σε έχω πάντα στο μυαλό μου. Το Σοφάκι μου αρέσει πάρα πολύ. Με έχει τρελάνει ο γιος σου. Τι μουσικάρας είναι; Τι ταλαντούχο παιδί; Μου αρέσει πολύ η μουσική του. Όλη η Ελλάδα το λέει».

Με την Σοφία να του λέει όταν εκείνος της ανέφερε την ατάκα τους από την ταινία ότι «Ρε φίλε με καταδιώκει αυτή η ατάκα, όλοι μου το λένε».

Με αυτή τη γενιά ηθοποιών η Σοφία παραδέχτηκε πως έχει μία καρμική σχέση: «Μαγκιά του Πάνου Μιχαλόπουλου που αποσύρθηκε. Δεν έχουμε μιλήσει αλλά τον έχω στην καρδιά μου, με ενδιαφέρει να είναι καλά, οποιαδήποτε στιγμή θέλω να του μιλήσω θα το κάνω. Είμαστε καρμικά δεμένοι με τον Πάνο, τον Σταμάτη, την Έφη Πίκουλα, την Καίτη Φίνου, τον Στάθη Ψάλτη. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει «φύγει» ο Στάθης. Αρνούμαι».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό