16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Τα τρία τελευταία παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς για να διατηρήσουμε την 2η θέση’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
28.03.2024 | 10:28

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο
EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δήλωσε ενόψει του αυριανού (29/3) αγώνα με την Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports 3 και LIVE από το SPORT24) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ότι οι “πράσινοι” έχουν ακόμα έναν τελικό μπροστά τους στην μάχη τους για να κατακτήσουν την 2η θέση.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχώρησε για την Ιταλία ενόψει του αγώνα με την Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports 3 και LIVE από το SPORT24) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να δηλώνει ότι κόντρα στην ιταλική ομάδα το “τριφύλλι” θα δώσει ακόμα έναν τελικό στον δρόμο για την 2η θέση.

Αναλυτικά ο διεθνής σέντερ δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια: “Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μία καλή ομάδα. Παίζουν στην έδρα τους, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και γι’ αυτούς. Έχουν πολύ καλούς παίκτες στο ποστ όπως ο Σενγκέλια. Έχει πολύ καλή δημιουργία, πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση σε αυτό και να προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε”.

Για το αν περίμενε την παρουσία του Παναθηναϊκού AKTOR στη 2η θέση έπειτα από 31 αγωνιστικές: Δεν θα πω ότι δεν το περιμέναμε. Δόξα τω Θεώ παίξαμε καλά, είμαστε στη 2η θέση και προσπαθούμε να την διατηρήσουμε. Τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουμε είναι “τελικοί” για εμάς”.

Ενώ για την επιστροφή του από τον τραυματισμό του: “Νιώθω έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό