22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα σχόλια για τα αποτελέσματα των εκλογών και το βιβλίο του Ζέκα στην πτήση για την Αυστρία

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
25.06.2023 | 20:38

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί για την Αυστρία
INTIME

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Αυστρία και το SPORT24 σας μεταφέρει όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Επί αυστριακού εδάφους βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι πράσινοι πέταξαν το απόγευμα της Κυριακής για τη Βιέννη και από εκεί πήγαν οδικώς στο Μπαντ Έρλαχ. Εκεί θα παραμείνουν μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Ο θαυμαστής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Πριν η αποστολή του Παναθηναϊκού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ένας φίλαθλος ζήτησε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βγουν μια φωτογραφία. Μόνο που δεν ήταν φίλος των πρασίνων. Όπως αποδείχτηκε ήταν φίλος του Ηρακλή και μάλιστα στη συνομιλία που είχαν ο φίλαθλος θυμήθηκε ένα υπέροχο γκολ που είχε πετύχει κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Σέρβος.

Ο Ζέκα και τα αποτελέσματα των εκλογών

Φυσικά, ένα από τα πρόσωπα της αναχώρησης των πράσινων ήταν ο Ζέκα. Ο 34χρονος μέσος αποτελεί μέλος του Παναθηναϊκού ξανά μετά από έξι χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης επέλεξε να διαβάσει ένα βιβλίο το οποίο ήταν στη μητρική του γλώσσα. “Οδηγός της επιτυχίας” ήταν ο τίτλος του με τον Ζέκα να δείχνει ιδιαίτερα αφοσιωμένος σε αυτό.

Βιβλίο αγόρασε και ο Γιάννης Κώτσιρας πριν την επιβίβαση της ομάδας στο αεροπλάνο, ενώ ο Χουάνκαρ προτίμησε να δει μια ταινία κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πάντως οι Έλληνες της αποστολής ασχολήθηκαν και με τα αποτελέσματα των εκλογών τα οποία δεν έμειναν και ασχολίαστα.

Η άφιξη των διεθνών και του… γαμπρού

Από την αναχώρηση της πράσινης αποστολής απουσίαζαν οι διεθνείς, αλλά και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που παντρεύτηκε το Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του.

Όλοι τους θα ενσωματωθούν στην αποστολή την Τρίτη με μοναδική εξαίρεση τον Τζούρισιτς που θα μεταβεί στο Μπαντ Έρλαχ την Πέμπτη.

Από τα αξιοσημείωτα της πτήσης και το πηγαδάκι που δημιούργησαν Μπιλάλ και Τρουιγιέ με τους δυο τους να τα λένε στα γαλλικά. Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Αιγύπτιος έχει μεγαλώσει στη Γαλλία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό