18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα συλλυπητήρια του Ολυμπιακού στον Αταμάν για την απώλεια του πατέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πένθος έχει βυθιστεί από το πρωί της Πέμπτης (18/04) η οικογένεια του Εργκίν Αταμάν καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας σε ηλικία 90 ετών.

Μεταξύ άλλων, τα συλλυπητήριά της προς τον τεχνικό του Παναθηναϊκού AKTOR, εξέφρασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχωρώντας σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού:«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Ατμάν και την οικογένειά του για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Υπενθυμίζεται ότι κάτι πάσα πιθανότητα, ο Αταμάν δε θα βρίσκεται στον πάγκο των «πράσινων» στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, ένα ματς που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (19/04).

Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού AKTOR:«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν, για την απώλεια του πατέρα του. Ο Ιμπραήμ Αταμάν έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε ηλικία 90 ετών. Στεκόμαστε στο πλευρό του προπονητή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εκείνον και την οικογένειά του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό