18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στους Λάνθιμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τον Γιώργο Λάνθιμο και την Έμα Στόουν, για τα βραβεία που κατέκτησαν στην απονομή των Όσκαρ, για την ταινία «Poor Things» (Α’ Γυναικείου Ρόλου, Κοστουμιών και Σχεδιασμού Παραγωγής), με ποστ στο Twitter, σε φωτογραφία των ίδιων με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον μεγάλο δημιουργό του σινεμά, Γιώργο Λάνθιμο, για την τεράστια επιτυχία της ταινίας του “Poor Things”, η οποία απέσπασε συνολικά τέσσερα Όσκαρ! Πολλά συγχαρητήρια και στην Έμα Στόουν, η οποία κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου! Σας περιμένουμε στο ΣΕΦ για να σας εκφράσουμε (και) εκ του σύνεγγυς τον θαυμασμό μας!», έγραφε το ερυθρόλευκο ποστ.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί στο ΣΕΦ, πριν δύο χρόνια (4/5/2022), για το πέμπτο παιχνίδι των playoffs, με αντίπαλο τη Μονακό. Αλησμόνητη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες να παίνρουν, εν τέλει, την πρόκριση στο Final-4, με σκορ 94-88. Σίγουρα ένα θέαμα που θα ήθελαν να ξαναζήσουν.

Η Έμα Στόουν κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνία της στην ταινία «Poor Things». Ήδη βραβευμένη για τον ρόλο της στην ταινία «La La Land», η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός αυτή τη φορά ενσάρκωσε μια αυτόχειρα την οποία επαναφέρει στη ζωή εκκεντρικός επιστήμονας εμφυτεύοντάς της εγκέφαλο αγέννητου εμβρύου και ξεκινά να ανακαλύπτει τη ζωή από την αρχή, χωρίς αιδώ ή προκαταλήψεις. Επικράτησε των Λίλι Γκλάντστοουν («Δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού»), Σάντρα Χούλερ («Ανατομία μιας πτώσης»), Κάρι Μάλιγκαν («Maestro») και Ανέτ Μπένινγκ («Nyad»)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό