19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τα σκυλιά του 37χρονου είχαν επιτεθεί και σε 15χρονο κορίτσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ μετά από τη νέα αποκάλυψη για τα σκυλιά  του 37χρονου που με τα δόντια τους σκότωσαν την 50χρονη Ελισάβετ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News στο Mega, τον Οκτώβριο το ένα από τα τρια σκυλιά είχε επιτεθεί σε μία 15χρονη, στην Ορεστιάδα όπου ο 37χρονος έμενε, στο πατρικό του, πριν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Η κοπέλα επέστρεφε με το ηλεκτρικό της πατίνι από το φροντιστήριο όταν το σκυλί που ήταν εκτός της αυλής του σπιτιού άρχισε να την κυνηγάει. Η μητέρα της 15χρονης περιέγραψε τον τρόμο που έζησε η κόρη της την οποία έσωσε ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, τα σκυλιά είχαν κινηθεί επιθετικά και προς τον ίδιο. Η μητέρα του κοριτσιού αλλά και ίδιος ο αυτόπτης μάρτυρας, είχαν προειδοποιήσει τον 37χρονο για την επιθετικότητα των σκύλων χωρίς ωστόσο να λάβει κάποιο επιπλέον μέτρο ασφάλειας καθώς τα ζώα κυκλοφορούσαν, όπως φαίνεται, χωρίς ασφάλεια εκτός σπιτιού.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων έχει ήδη προφυλακιστεί και ενώπιον των αρχών υποστήριξε πως τα σκυλιά, τρόμαξαν από το…αλυσοπρίονο που άκουσαν και βγήκαν από την αυλή του σπιτιού.

Ο 37χρονος πάντως όπως αποκαλύπτεται έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για βαρύτατες υποθέσεις ποινικού χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και για απόπειρα βιασμού μίας 20χρονης φοιτήτριας το 2015 στην Κομοτηνή. Η κοπέλα τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό