16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα πρώτα renders για τη νέα ναυαρχίδα της Google

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google κυκλοφόρησε τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro τον Οκτώβριο του 2023 και τώρα στρέφει την προσοχή της προς τη σειρά Pixel 9. Σύμφωνα με τα πρώτα CAD-based renders, το Pixel 9 Pro θα πρέπει να έχει μικρότερη οθόνη, flat panels και πλευρές καθώς και ένα camera bump που δεν εκτείνεται πλέον από το ένα άκρο στο άλλο.

Οι leaksters αποκαλύπτουν ότι η οθόνη θα έχει μέγεθος 6.5”, αντί της OLED 6.7” του προηγούμενου μοντέλου. Ωστόσο, ολόκληρο το σώμα θα έχει ουσιαστικά το ίδιο μέγεθος, πράγμα που σημαίνει ότι τα bezels θα είναι ελαφρώς πιο μεγάλα.

Η Google εμπιστεύτηκε ένα μεγάλο camera module στις τρεις προηγούμενες γενιές των Pixel smartphones. Οι αισθητήρες απεικονίζονται και πάλι σε οριζόντια διάταξη, αλλά αυτή τη φορά μέσα σε μια οβάλ νησίδα. Αν και η συσκευή θα έχει πάχος περίπου 8.5 mm στη βάση της, το camera module θα το φτάσει στα 12mm σε εκείνο το ύψος.

Τέλος, η Google χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα πλαίσιο από αλουμίνιο, αλλά δεν αποκλείεται η εταιρεία να ακολουθήσει την τάση για κράμα τιτανίου που εφάρμοσε η Apple με τη σειρά iPhone 15 Pro και υιοθέτησε η Samsung με το Galaxy S24 Ultra.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό