18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα πάντα για να συνεχιστεί το ευρωπαϊκό μας ταξίδι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της αυριανής ρεβάνς με τη Μαρσέιγ στο γήπεδο της Τούμπας για τα προημιτελικά του Conference League. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά ενώ πήρε θέση και για τις κατηγορίες που δέχθηκε σχετικά με όσα είχε δηλώσει στη Μασσαλία για την μη πραγματοποίηση του ταξιδιού στη Θεσσαλονίκη των οπαδών της γαλλικής ομάδας.

«Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει ενθουσιασμός, θέληση και όνειρα. Δεν υπάρχουν πολλά που πρέπει να προετοιμάσω ή να πω, το μόνο που μπορώ να πω μετά το πρώτο ματς είναι ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Πρέπει να παίξουμε όπως ακριβώς παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αυτή είναι η σωστή νοοτροπία. Απέναντι μας θα έχουμε μια ομάδα με πολύ σπουδαία ποιότητα στο ρόστερ της. Πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία. Ακόμη και 1% πιθανότητα να έχουμε θα τις κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέρμα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι κάτι πολύ όμορφο. Υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας, το να παίζεις εναντίον κορυφαίων ομάδων στις χώρες τους είναι μια εμπειρία. Αντιμετωπίσαμε ομάδες με διαφορετικές νοοτροπίες. Η Ευρώπη είναι κάτι διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Η φετινή εμπειρία είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ. Είναι το κέρδος της ομάδας από τη φετινή πορεία».

Από κει και πέρα, υπογράμμισε σχετικά με την… περιβόητη δήλωση μετά το πρώτο παιχνίδι:

«Μου λέτε ότι είναι σοκαριστικά αυτά που είπα και όχι αυτά που έκαναν δύο μέρες οι οπαδοί της Μαρσέιγ; Δεν πήγαμε για πάρτι, αλλά για κάτι ωραίο. Αυτό που έγινε ήταν δικό μου λάθος; Δεν το πιστεύω! Είπα ότι θα είναι μια καυτή ατμόσφαιρα για τη Μαρσέιγ και αναφέρθηκαν στον κόσμο για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις. 

Πρώτα θα πρέπει να γίνει κριτική για την συμπεριφορά του κόσμου της Μαρσέιγ, αλλά αντί να επιτεθούν στους οπαδούς της Μαρσέιγ ο Τύπος της Γαλλίας επιτέθηκε σε μένα. Θα δείξουμε αύριο σε όλο τον κόσμο τι σημαίνει συμπαράσταση και ώθηση χωρίς ακρότητες και προβοκάτσιες. Θέλω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μας σπρώξουν προς τη νίκη και πρέπει να ξέρετε ότι ακόμα και οι μεγάλοι παίκτες όταν αντιμετωπίζουν έδρες όπως η κατάμεστη Τούμπα είναι πάντα δύσκολο για εκείνους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό