18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τα Νούμερα: Γκρεμίστηκε το Twitter με τη Γαρμπή – “Είναι η δόξα η ίδια – Τη…

Ειδήσεις Ελλάδα

Για ακόμη μία Παρασκευή το τηλεοπτικό κοινό στήθηκε μπροστά στην οθόνη προκειμένου να παρακολουθήσει “Τα Νούμερα”, τη σειρά του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ, που έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών από την πρώτη ημέρα προβολής της.

Η μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, δενείναι μια ακόμα μουσική εκπομπή ή ένα τηλεοπτικό σόου με παρουσιαστή τον τραγουδοποιό. Είναι μια σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη “Μάντρα” του Αττίκ.

Στο χθεσινό επεισόδιο, “εισέβαλε” στα “Νούμερα” η Καιτη Γαρμπή μαζί με την Μάρθα Φριτζήλα και έφεραν κυριολεκτικά τα… πάνω-κάτω, ενώ αποθεώθηκαν από τους χρήστες του Twitter. Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκε από διθυραμβικά σχόλια για τα “Νούμερα”, για μία ακόμα φορά, και… όχι άδικα.

Διαβάστε Επίσης

“Τα Νούμερα” – Οσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) πηγαίνει τον Φοίβο Δεληβοριά στον ψυχολόγο για να του αποδείξει πως αν είχε λύσει τα θέματά του θα είχε γίνει ένας άλλος Φοίβος. Για την ακρίβεια…ο άλλος Φοίβος, ο συνθέτης των επιτυχιών της Καίτης Γαρμπή! Ο Φοίβος, λοιπόν, καλεί την Καίτη στη “Μάντρα” για να του αποδείξει πως μπορεί κι εκείνος να κάνει επιτυχία μαζί της. Η Καίτη όμως έχει γίνει φανατική οπαδός μιας εναλλακτικής γιατρού, της Μάρθας Φριντζήλα, που της επιβάλλει αφωνία όποτε το θεωρεί εκείνη σωστό.

Στις περιπετειώδεις πρόβες, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), μανιώδης φαν των ιατρικών τηλεοπτικών σειρών, χρίζεται αυτομάτως βοηθός της, ενώ ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) πάσχει από μια σπάνια μορφή ναρκοληψίας και τη χρειάζεται. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Καίτη πραγματικά χάνει τη φωνή της. Στο μεταξύ, Χάρης (Χάρης Χιώτης) και Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) φτάνουν ο ένας τον άλλον στα όριά του,ενώ η Δανάη (ΆλκηστιςΖιρώ) ξεπερνάει τα δικά της με έναν τρόπο αρκετά απροσδόκητο για τον Φοίβο. Όλα φυσικά θα οδηγηθούν σε ένα απολαυστικό live, με σημαία του, τι άλλο; Μια φούστα!

“Τα Νούμερα” – Χαμός στο Twitter με την Καίτη Γαρμπή & τη Μάρθα Φριτζήλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό