20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τα νεότερα για την υγεία του – Πότε παίρνει εξιτήριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πληροφορίες για την πορεία της υγείας του Νίκου Βέρτη, έδωσε η εκπομπη Super Κατερίνα την Δευτέρα το πρωί. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος το Σαββατοκύριακο ακύρωσε τις εμφανίσεις του, παραμένει στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά από τροφική δηλητηρίαση.

Ο προσωπικός γιατρός του, μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μεταφέροντας όλα τα νεότερα για την υγεία του:

«Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το αύριο ή μεθαύριο θα πάει στο σπίτι του.  Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Είναι πολύ καλύτερα».

Να θυμίσουμε ότι το πρόβλημα υγείας του Νίκου Βέρτη, έγινε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό Instagram του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται:

«Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό». Σας ζητούμε συγγνώμη για την οποία αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί με υγεία», είχε γραφτεί.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό