22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Τα μαλλιά μου άσπρισαν στην… ψυχαγωγία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Δημήτρη Πανόπουλο υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Τατιάνα Στεφανίδου στο πλατό της εκπομπής «T-live».  Ο γνωστός δημοσιογράφος, που τα τελευταία χρόνια παρακολοθούμε μέσα απο την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και φέτος κατεβαίνει ως  υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στην παρουσιάστρια του Alpha για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και τι ήταν αυτο που τον έκανε να αφήσει την ενημέρωσει για τα… μάτια της ψυχαγωγίας: 

«Δεν με… έψησε η Ναταλία Γερμανού να μεταπηδήσω στην ψυχαγωγία, ήταν η στιγμή να γίνει. Κάποια στιγμή “έγκωσα” από όλο αυτό της ενημέρωσης και λέω: θέλω κάτι διαφορετικό. Ήρθε την τέλεια στιγμή, όλα είναι θέμα timing», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος, ενώ όταν η Τατιάνα Στεφανίδου παρατήρησε ότι έχουν ασπρίσει τα μαλλιά του μπροστά εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Αυτό συνέβη κυρίως στην ψυχαγωγία… όχι λόγω της ψυχαγωγίας. Ήταν γονιδιακό να ασπρίσω εκείνη την περίοδο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του φυσικά ο Δημήτρης Πανόπουλος αναφέρθκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη:  «Εγώ με τον Στέφανο γνωριστήκαμε το καλοκαίρι, όταν είχε έρθει καλεσμένος με τον Τάιλερ στην εκπομπή πρώτη φορά. Τότε ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε μία εκλόγιμη θέση, δεν είχε βλέψεις για κάτι παραπάνω. Να που ήρθαν οι εξελίξεις έτσι και έγινε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ήξερα ότι είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο «καθαρό» κι έτσι με έπεισε», δηλώνει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του Alpha.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό