20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τα λάθη πληρώνονται – Η Βέρντερ Βρέμης τιμωρεί τον Κεϊτά μέχρι το τέλος της σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με τρομερό ταλέντο, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν τα υψηλά στάνταρ που είχαν λόγω συχνών τραυματισμών ή λόγο κακής συμπεριφοράς. Μία τέτοια περίπτωση σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί ο Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος είχε πάει στη Λίβερπουλ από τη Λειψία ως μία άψογη λύση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. 

Ο μέσος από τη Γουινέα είχε κάνει εξαιρετικά ματς, ωστόσο οι πολλοί τραυματισμοί τον έκαναν… ξένο σώμα στους «reds» με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Κεϊτά επέστρεψε στην Bundesliga το περασμένο καλοκαίρι, για να φορέσει τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης.

Δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, οι τραυματισμοί δεν έλλειψαν στην επιστροφή του στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ο 29χρονος έχει αγωνιστεί μόλις σε 5 παιχνίδια φέτος και το… κερασάκι στην τούρτα, ήταν στο πρόσφατο ματς με τη Λεβερκούζεν. Ο προπονητής του έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι βασικός κόντρα στις «ασπιρίνες» και ο Κεϊτά αποφάσισε να μην ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας του.

Το αποτέλεσμα; Η διοίκηση της Βέρντερ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν και το προσεχές καλοκαίρι ο μέσος από τη Γουινέα θα αναγκαστεί να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό