20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τα… καμώματα του Ουάρντα που πάντα επισκίαζαν το ταλέντο του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος επιστρέφει μετά από απουσία δύο ετών στην Ελλάδα. Το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο είναι αναμφίβολα τεράστιο, ωστόσο οι ιστορίες που τον συνόδευαν όπου κι αν πήγαινε πάντα επισκίαζαν την ποιότητά του και τα όσα μπορούσε να προσφέρει εντός γηπέδου.

Ο Ουάρντα είχε πάει δανεικός από τον ΠΑΟΚ για… τρεις μόλις ημέρες στην πορτογαλική Φεϊρένσε, με ένα δημοσίευμα της «Relevo» να υποστηρίζει πως ο Αιγύπτιος παρενοχλούσε συζύγους συμπαικτών του. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο Μέσο, αυτός ήταν ο λόγος που η παρουσία του εκεί έληξε πρόωρα και επέστρεψε τόσο γρήγορα στον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Σε συνέντευξή του σε ελληνικό Μέσο ο Ουάρντα ανέφερε πως: «Έγραψαν πολλά άσχημα πράγματα για εμένα (σ.σ. στην Πορτογαλία). Δεν με απασχολεί τίποτα. Μερικές φορές τα media θέλουν να ασχολούνται με ό,τι ακούν. Δεν με ρώτησαν τι συνέβη. Έτσι λειτουργούν. Στην Πορτογαλία δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Υπήρχε πρόβλημα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη Φεϊρένσε λόγω των χρημάτων. Κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό; Τα ξεχνάω όλα και απαντήσεις δίνω μέσα στο γήπεδο».

Όταν γύρισε στην Ελλάδα, παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο, ωστόσο κι εκεί ένα περιστατικό τον έθεσε σε… καραντίνα. Σε ένα ματς απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τον Φεβρουάριο του 2019, ο Ουάρντα, ενώ αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της «Ένωσης» και εκείνος τους… πίκαρε κάνοντας με τα χέρια του πως σήκωνε το Κύπελλο, θυμίζοντάς τους ότι την περασμένη σεζόν, ο ΠΑΟΚ το κατέκτησε κόντρα στην «Ένωση».

Το καλοκαίρι του 2019, τέθηκε μόνιμα εκτός πλάνων της Εθνικής Αιγύπτου, αφού φέρεται πως παρενόχλησε μέσω μηνυμάτων ένα μοντέλο από τη χώρα του, με ελληνική καταγωγή. Η 22χρονη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «albawabhnews», αφότου ανάρτησε μερικές φωτογραφίες στα social media με τα όσα της είχε γράψει ο Ουάρντα. Σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε η ίδια, αρχικά της έστειλε στο Instagram και της ζήτησε να συναντηθούν από κοντά. Εκείνη αρνήθηκε και ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής την αποκάλεσε «σκύλα» και την μπλόκαρε.

«Στη συνέχεια μου έστειλε στο Snapchat και μου ζήτησε και πάλι να συναντηθούμε στο σπίτι του. Αρνήθηκα ξανά και με ρώτησε αν έχω κάνει σεξ πρόσφατα. Απάντησε ”ναι”. Τότε με αποκάλεσε πόρνη, με μπλόκαρε εκ νέου, αλλά τον βρήκε μετά από λίγο καιρό στο Instagram και του έστειλα ένα ηχητικό μήνυμα: ”Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις ποια είμαι, έχεις κοπέλα και συνεχίζεις να μου στέλνεις μηνύματα, οπότε εγώ είμαι η πόρνη ή εσύ ο μ@λ@κ@ς;», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η 22χρονη. «Ζητώ συγγνώμη και την επόμενη φορά δεν πρόκειται να κάνω ξανά τίποτα, που θα κάνει κάποιον να θυμώσει εξαιτίας μου», είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Ουάρντα.

Τον περασμένο Μάιο, και έχοντας πια μετακομίσει στην Κύπρο, μετά τη νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού με 3-2 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ έκανε μία άσεμνη χειρονομία. Φορώντας μία μάσκα, γύρισε προς τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και τους έδειξε τα… γεννητικά του όργανα.

Τη φετινή σεζόν που αγωνιζόταν στην Φάρκο, ομάδα της Αιγύπτου, έκαψε μία σημαία του Ισραήλ ως μήνυμα στήριξης υπέρ της Παλαιστίνης. Παράλληλα, είχε διαψεύδει πρόσφατα πως το συμβόλαιό του είχε λυθεί από την ομάδα, λέγοντας ότι: «Δεν έχει σταματήσει η συνεργασία μου με τη Φάρκο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις. Θέλετε να αποσυρθώ; Εάν το θέλετε, θα το κάνω. Λαμβάνω καθημερινά ψυχολογική υποστήριξη από τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι μου συμπαραστέκονται πλήρως.

Αν δε θέλετε να επιστέψω στην εθνική ομάδα δεν θα το κάνω, εάν θέλετε να σταματήσω το ποδόσφαιρο, τότε θα φύγω. Υποφέρω πραγματικά ψυχολογικά και κάνω προσπάθειες να το αντιμετωπίσω. Όνειρό μου είναι, κάποια μέρα να επιστέψω στην εθνική Αιγύπτου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό