26.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τα καινούργια ηλεκτρικά βγάζουν πολλά προβλήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην ετήσια έρευνα αξιοπιστίας των νέων μοντέλων που παρουσιάζει η J.D. Power, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αναδείχθηκαν “πρωταθλητές” στα προβλήματα νεότητας που βγάζουν.
Η έρευνα έγινε με απαντήσεις από 93.380 αγοραστές και αφορούσε τα προβλήματα που παρουσίασαν τα αυτοκίνητα στον πρώτο χρόνο της ζωής τους.
Αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν εταιρίες όπως η Tesla με 247 προβλήματα ανά 1.000 αυτοκίνητα, η Polestar με 313 προβλήματα και στην τελευταία θέση η Lucid Motors με 340 προβλήματα.
Στην άλλη άκρη της λίστας, στην πρώτη θέση βρέθηκε η Dodge με 140 προβλήματα και στην τρίτη θέση, η ευχάριστη έκπληξη από την Ιταλία, η Alfa Romeo με μόλις 143 προβλήματα.
 
Η J.D. Power επισημαίνει ότι τα αυτοκίνητα έχουν γίνει ιδιαίτερα περίπλοκα και αν και η τεχνολογία που έχουν υπόσχεται βελτίωση της εμπειρίας του οδηγού, συνήθως λειτουργεί ανάποδα και προκαλεί αρκετούς πονοκεφάλους στην καθημερινότητα.
Η έρευνα μελετά εννέα διαφορετικούς τομείς ενός νέου αυτοκινήτου και τα προβλήματα ποικίλλουν, από λάθος σχεδιασμένες ποτηροθήκες έως βλάβες στις χειρολαβές που γίνονται όλο και πιο μοντέρνες αλλά γεμάτες βλάβες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό