30 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τα ηλεκτρικά supercars αργούν ακόμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini Stephan Winkelmann εξέφρασε πρόσφατα την άποψη ότι είναι πρόωρο για πλήρως ηλεκτρικά supercars, επικαλούμενος τις χαμηλές τους πωλήσεις και την απουσία συναισθήματος που βγάζουν τα αντίστοιχα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Ενώ η υβριδική Lamborghini Revuelto απολαμβάνει μεγάλη ζήτηση, ο Winkelmann σημείωσε ότι τα πλήρως ηλεκτρικά supercars δεν έχουν ακόμη προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον στην αγορά.

Ο Winkelmann αναγνώρισε ότι οι επιδόσεις δεν αποτελούν ζήτημα για τα ηλεκτρικά οχήματα, αλλά δεν μπορούν να αναπαράγουν την οδηγική εμπειρία των συμβατικών supercars.

Η τρέχουσα εστίαση της Lamborghini παραμένει στα υβριδικά αυτοκίνητα, όπως η Revuelto με κινητήρα V12 και τα επερχόμενα Temerario και Urus με κινητήρα V8, τα οποία προσφέρουν λειτουργίες οδήγησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων παράλληλα με τους παραδοσιακούς κινητήρες.

Κοιτάζοντας μπροστά, η Lamborghini είναι ανοιχτή στα συνθετικά καύσιμα, που αναπτύχθηκαν από την Porsche, ελπίζοντας ότι οι μελλοντικοί κανονισμοί θα επιτρέψουν τη χρήση τους για την παράταση της διάρκειας ζωής των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό