17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τα «ερυθρόλευκα» χρόνια πολλά και ο… δουλευταράς Γιώργος Μπαρτζώκας []

Ειδήσεις Ελλάδα

 Δύο σερί ήττες ήταν αρκετές για τον Ολυμπιακό στη Euroleague, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα. Ένα διπλό στην έδρα της Βιλερμπάν, το οποίο επανέφερε τα χαμόγελα και τον Ολυμπιακό σε απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ του (8-8).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μία ακόμα εκτός έδρας αποστολή, καθώς αντιμετωπίζουν την Άλμπα στο Βερολίνο. Οι παίκτες της ομάδας, θέλανε όμως όσο… προλαβαίνουν πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις, να μπουν σε λίγο πιο γιορτινό κλίμα λόγω των Χριστουγέννων.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, δημοσίευσε ένα πολύ ωραίο βίντεο, στο οποίο οι παίκτες της ομάδας, έχουν φορέσει τα καλά τους και έχουν μαζευτεί στο ΣΕΦ για ένα οικογενειακό δείπνο.

Ωστόσο, κάποια στιγμή μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ο Γιώργος Μπαρτζώκας και όλοι… σκαλώνουν. Ο προπονητής της ομάδας, τους λέει ότι πρέπει να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν, μιας και η αγωνιστική δράση δεν σταματάει.

Ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, είχε έτοιμη την απάντηση. Είπε πως όλοι είναι έτοιμοι. Μπορεί να φορούσαν τα… καλά τους ρούχα από πάνω, όμως από κάτω είχαν τα σορτσάκια των αγώνων.

Με αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο, οι παίκτες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αποφάσισαν να πουν τα δικά τους χρόνια πολλά και να ευχηθούν στον κόσμο καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό