17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τα δωρεάν games αυτής της εβδομάδας από το Epic Games Store

Ειδήσεις Ελλάδα

Με διπλό ή καλύτερα τριπλό δώρο συνεχίζεται η καθιερωμένη εβδομαδιαία ενέργεια των free games στο κατάστημα Epic Games Store, καθώς οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τα Blazing Sails και Q.U.B.E. Ultimate Bundle (περιλαμβάνει και τους δύο τίτλους της σειράς) αρκεί να ολοκληρώσουν την εικονική αγορά τους με μηδενικό αντίτιμο έως και την επόμενη Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023.

Το Blazing Sales αποτελεί δουλειά της Get Up Games και είναι ένας PvP τίτλος όπου ως πειρατής προσπαθείς να γίνεις ο άρχοντας των θαλασσών σε διαφορετικά modes. Στο Treasure Hunt αναζητάς τους κρυμμένους θησαυρούς εξερευνόντας νησιά και στόχος σου είναι να μαζέψεις περισσότερο χρυσό από τον αντίπαλο σου. Στο Battle Royale προσπαθείς να επικρατήσεις σε μάχες στην ξηρά και την θάλασσα, ενώ στο Galleon Conquest ο στόχος είναι να βυθίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα αντίπαλα πειρατικά πλοία.

Στη συλλογή Q.U.B.E. Ultimate Bundle βρίσκουμε τα Q.U.B.E. και Q.U.B.E. 2, αμφότερα δουλειές της Toxic Games. Αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός τύπου που έχει παγιδευτεί σε έναν εξωγήινο κόσμο με στόχο να λύσεις τους γρίφους και να δραπετεύσεις.

Blazing Sales – [Epic Games Store Link]

Q.U.B.E. Ultimate Bundle – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό