20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Τα γιατί της τραγωδίας παραμένουν αναπάντητα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για απαράδεκτη διαχείριση του χώρου της έρευνας κάνει λόγο  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στη δήλωσή του για την τραγωδία των Τεμπών με θύματα 57 νέους ανθρώπους. 

«Ένας χρόνος μοιάζει μεγάλο διάστημα. Σε έναν χρόνο γίνονται πολλά. Για την κοινωνία μας, όμως, το ρολόι σταμάτησε το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης και προσθέτει: 

«Τα αίτια του δυστυχήματος, η απαράδεκτη διαχείριση του χώρου και της έρευνας, όλα όσα ακολούθησαν, επιβεβαιώνουν πως ο χρόνος στην Ελλάδα σταμάτησε. Τα γιατί και τα πως αυτής της τραγωδίας παραμένουν αναπάντητα. Οι ένοχοι και οι υπαίτιοι παραμένουν για κάποιους αόρατοι.»

Ένας χρόνος από την τραγωδία των Τεμπών. Δεν υπάρχουν λόγια, υπάρχουν όμως ευθύνες. Κάθε επιπλέον μέρα που δεν γίνεται τίποτα από όσα οφείλουμε να κάνουμε ως Πολιτεία, μεγαλώνει το αίσθημα της απογοήτευσης. pic.twitter.com/Rk0D94dJfH

— Nikos Androulakis (@androulakisnick) February 28, 2024

Ο ίδιος προσθέτει πως τα αντανακλαστικά του Κράτους που υπό κανονικές συνθήκες ερευνά και αφού εντοπίσει τους υπαίτιους τους τιμωρεί και παράλληλα διορθώνει τα κακώς κείμενα, παραμένουν ακόμα και σήμερα απογοητευτικά. 

«Ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα για να μην έχει γίνει τίποτα απ’ όσα οφείλουμε να κάνουμε ως Πολιτεία», καταλήγει η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό