23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα βελτιωμένα της Toyota και της Lexus στο Tokyo Auto Salon

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα περίπτερα της Toyota και της Lexus στο Tokyo Auto Salon είναι από τα πιο γεμάτα, με τις δύο εταιρίες να παρουσιάζουν μια σειρά από πρωτότυπα, restomod και βελτιωμένα αυτοκίνητα.

Ξεκινώντας από την Toyota, περίοπτη θέση έχουν τα δύο restomod AE86, με το ένα να είναι αμιγώς ηλεκτρικό και το άλλο να φορά τον τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων 4A-GEU που καταναλώνει υδρογόνο. Το ηλεκτρικό AE86 παράγει 92 άλογα με 190 Nm ροπής και διαθέτει μεταξύ άλλων νέα αμορτισέρ, μεγάλα φρένα, bucket καθίσματα και ζάντες 14″.

Το Toyota GR Yaris GR Parts Concept φέρει μια σειρά βελτιωμένων αξεσουάρ, όπως carbon καπό και carbon bucket Recaro καθίσματα. Το GR86 απέκτησε TRD αξεσουάρ, με την Toyota να παρουσιάζει και το GR Yaris Rally2 Concept.

H Lexus παρουσιάζει το RZ Sport Concept που έχει άκρως επιθετική εμφάνιση με μαύρα στοιχεία και μπλε λεπτομέρειες, carbon καπό, διπλές αεροτομές, φουσκωμένα φτερά, διαχύτη, ζάντες Volk Racing 21″ με ελαστικά διαστάσεων 295/35, χαμηλότερη ανάρτηση κατά 3,5 εκατοστά και φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας ανά άξονα, που αποδίδει έκαστος 204 άλογα.

Επίσης η εταιρία μας δείχνει το ROV Concept 2, ένα buggy που φορά έναν τρικύλινδρο 1.000άρη κινητήρα που καταναλώνει υδρογόνο, αλλά και τα GX Outdoor Concept και RX Outdoor Concept που εξοπλίζονται με μια σειρά αξεσουάρ για εκτός δρόμου χρήση και κατασκήνωση. Τέλος η Lexus έχει στο περίπτερο της το LX 600 που συμμετείχε στον περσινό αγώνα Baja 1000.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό