20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τα αναπάντητα ερωτήματα στη δολοφονία στην Κω: Ιστολογικές, τοξικολογικές εξετάσεις ρίχνουν «φως» στο έγκλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Απαντήσεις στον δισεπίλυτο γρίφο της δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω αναζητούν οι Αρχές.

Σε ένα θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω. Από την περίμετρο των ερευνών που τρέχουν στην Κω για τη δολοφονία της 27χρονης από την Πολωνία, δεν έχει βγει ούτε στιγμή και ο σύντροφός της. Παρά το γεγονός ότι του επετράπη από χθες η αποχώρησή του από την Ελλάδα, οι καταθέσεις που έδωσε και στην αστυνομία και στην ανακρίτρια ήταν πολλές. Ο 28χρονος από την περασμένη εβδομάδα έως και χθες, έδωσε αλλεπάλληλες καταθέσεις στους αστυνομικούς προκειμένου να παρέχει απαντήσεις στο δισεπίλυτο παζλ δολοφονίας του κοριτσιού.

Τι έγινε το μοιραίο βράδυ;

Τι συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν εξαφανίστηκε η 27χρονη, μέχρι την Κυριακή, που εντοπίστηκε νεκρή, σκεπασμένη με κλαδιά σε βάλτο στην περιοχή Αλυκές στην Κω; Ο Αντριάν Ρουμπίνσκι, μεγαλύτερος αδελφός της Αναστάζια, είναι πεπεισμένος ότι ο σύντροφος της αδελφής του δεν έχει καμία εμπλοκή στη δολοφονία.

«Κόβω το χέρι μου. Είμαι σίγουρος 100%. Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μίχαλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».

Γιατί δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στα μηνύματά της;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αναστάζια είχε στείλει μήνυμα στον σύντροφό της στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας με το στίγμα της τοποθεσίας όπου βρισκόταν, ζητώντας του να την πάρει, γράφοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όπως γράφουν τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης, ίσως αυτό το μήνυμα δώσει απαντήσεις στο έγκλημα.

Ο νεαρός δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία της, ωστόσο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για όσα είχε καταθέσει αρχικά σε σχέση με το κατά πόσον το ζευγάρι γνώριζε τον 32χρονο ύποπτο από το Μπαγκλαντές.

Ο 28χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να μην έδωσε σημασία στα μηνύματα ανησυχίας της κοπέλας. Κινητοποιήθηκε τρεισήμισι ώρες αργότερα, τα μεσάνυχτα, όταν έλαβε το τελευταίο μήνυμα από το κινητό της που του ζητούσε να την παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο. Ο ίδιος πήγε, δεν την βρήκε, και τότε ξεκίνησε να την αναζητά. Στη συνέχεια, το κινητό της έκλεισε για πάντα.

Φως στη δολοφονία θα επιχειρήσουν να ρίξουν οι αρχές μόλις έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της Αναστάζια και το DNA που έχουν εντοπίσει στη σορό της.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερα σημαντικά χαρακτηρίζονται τα δείγματα από τα γενητικά όργανα και τα νύχια της Αναστάζια, που θα αποκαλύψουν εάν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου, ή άλλου προσώπου.

Ο ιατροδικαστής Ρόδου που έκανε την νεκροτομή, σύμφωνα με πληροφορίες αποφάνθηκε πως ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός, πιθανόν από στραγγαλισμό, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς τον μηχανισμό θανάτου, λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό