20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα αγαπημένα 90s σανδάλια της Rachel Green επιστρέφουν -Το nostalgic style στα καλύτερά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι τα slinky sandals τα πέδιλα που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι του 2023; Είναι!

Τα 90s υπήρξε μια καθοριστική περίοδος στην ιστορία της μόδας. Και δεν ήταν μόνο οι οίκοι και οι αγαπημένοι σχεδιαστές που έδρασαν τη συγκεκριμένη δεκαετία, αλλά και η ίδια η κουλτούρα της εποχής, που είχε δημιουργήσει ισχυρά style icons, τα οποία δεν έχουν φύγει από το προσκήνιο μέχρι και σήμερα. Οι ταινίες και οι θρυλικές σειρές της δεκαετίας του 1990 μας έδωσαν ηρωίδες που ταυτίστηκαν με συγκεκριμένα fashion trends και έκαναν το δικό τους statement, αφού βλέπουμε ακόμη και σήμερα, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά να επανέρχονται στο προσκήνιο. Μία από αυτές, και η παντοντινή αγαπημένη του γυναικείου κοινού, ήταν και η Rachel Green, κατά κόσμον Jennifer Aniston, που μέσα από τα Friends καθιερώθηκε ως η απόλυτη 90s στυλάτη προσωπικότητα της μικρής οθόνης.

https://www.instagram.com/p/CqIXwJCA0TF

Η Rachel, λοιπόν, είχε ένα αγαπημένο ζευγάρι καλοκαιρινά σανδάλια. Τα ίδια που φορούσαν και τα Spicy Girls, το girl band που σάρωσε τα 90s αλλά και η Αlicia Silverstone στο «Clueless». Μιλάμε, φυσικά, για τα slinky sandals, ένα από τα πιο επιτυχημένα σχέδια του Αμερικανού σχεδιαστή Steve Madden. Εκείνα τα δίπατα σανδάλια με τα φαρδιά λουριά και το ελαστικό ύφασμα , που φόραγαν με τα cargo παντελόνια τους και τις mini φούστες της σεζόν, αλλά και τα everyday dresses.

Για τον Βασίλη Ζούλια η μητέρα του ήταν και είναι μέχρι σήμερα η αστείρευτη πηγή της έμπνευσης του

https://www.instagram.com/p/CrjB6O2L_XZΕίναι τα slinky τα πιο άνετα σανδάλια του καλοκαιριού;

Η πρώτη χρονιά που είδαμε τα slinky sandals στα καταστήματα το 1995, όταν και κατέκλυσαν την αγορά. Το 2017 ο Steve Madden επανέφερε τα συγκεκριμένα σανδάλια στη συλλογή του, με το κοινό να τα αγκαλιάζει μαζί με τα πρώτα sliders που φορέσαμε και πάλι. Φέτος, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την πρώτη τους κυκλοφορία γίνονται και πάλι τα πιο ευκολοφόρετα πέδιλα της σεζόν και θα τα δεις σε πολλές χρωματικές αποχρώσεις εκτός του κλασικού μαύρου. Το φούξια και το πράσινο είναι τα μέχρι στιγμής αγαπημένα των fashion girls, που τα έχουν κάνει ήδη viral στα social media. Στην παρακάτω gallery θα δεις όλους τους τρόπους που μπορείς να τα εντάξεις στα looks σου.

Photo: Instagram/@ally.hoch

Photo: Instagram/@towieo

Photo: Instagram/@morganporterr

Photo: Instagram/@thecamillerenay

Photo: Instagram/@circusny

Photo: Instagram/@themariarodriguez



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό