16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα αγαπημένα σανδάλια της Jennifer Lopez είναι κομψά και οικονομικά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Jennifer Lopez για τα red carpet looks της προτιμά τους πολυτελείς οίκους, όπως Oscar de la Renta και Versace, ενώ στην καθημερινότητά της θα τη δούμε και με πιο sporty outfits.

Κι επειδή η θερμοκρασία ανέβηκε και ίσως αναζητάτε το επόμενο ζευγάρι σανδάλια, τότε δεν έχετε παρά να δείτε ποιο είναι το αγαπημένο ζευγάρι σανδάλια της JLo. Πρόκειται γι’αυτό που φορούσε σε μία χαλαρή βόλτα της πριν λίγο καιρό στο Παρίσι μαζί με τον σύζυγό της, Ben Affleck.

Όπως μπορείτε να δείτε η Jennifer Lopez συνδύασε το φλοράλ Oscar de la Renta φόρεμά της με ένα ζευγάρι φλατ λευκά δερμάτινα σανδάλια flip flops αξίας περίπου 60 ευρώ του brand Tkees.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η popstar φορά σανδάλια της συγκεκριμένης μάρκας.

Τα προσιτά σανδάλια της Tkees αποτελούν βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας του Χόλιγουντ εδώ και δεκαετίες, αφού τα έχουμε δει φορεμένα κι από άλλες stars πέρα από την Lopez, όπως Alessandra Ambrosio και Cindy Carawford.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι περισσότερο γνωστή για τα μινιμαλιστικά σχέδιά της, που δεν είναι μόνο οικονομικά αλλά κι απίστευτα άνετα. Το μυστικό είναι ότι κατασκευάζονται από μαλακό δέρμα κι έχουν σόλα από καουτσούκ!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό