23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα «έσπασε» όλα στην EuroLeague o Ντέιβις

Ειδήσεις Ελλάδα

O Χέις Ντέιβις, σημείωσε ανεπανάληπτο ρεκόρ στην EuroLeage και κατέκτησε την πρωτιά στην σχετική λίστα σημειώνοντας 50 πόντους στο παιχνίδι της ομάδας του, Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Η νύχτα… ανήκει στον Ντέιβις αφού «έσπασε» όλα τα ρεκόρ και με τους 50 πόντους που σημείωσε στην νίκη της Φενέρ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, έγινε ο πρωτοπόρος και ρέκοντμαν στην σχετική λίστα. 

Η τουρκική ομάδα, διέλυσε τους Άλμπα Βερολίνου με 103-68, και μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης φυσικά και ήταν ο Ντέιβις που έκανε του πάντες να παραμιλούν με την απόδοσή του. Ο Αμερικανός πραγματοποίησε σίγουρα την καλύτερη επίδοση στην μπασκετική του καριέρα και με 50 πόντους εκ των οποίων 9/11 δίποντα, 9/16 τρίποντα, 5/7 βολές, δυο ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και μόλις ένα λάθος στα 29:56 που έμεινε στο παρκέ, έβαλε πραγματικά… φωτιά στην αναμέτρηση και στα στατιστικά.

Τα.. φοβερά πράγματα που έγιναν στο παιχνίδι στην “Ούλκερ Αρένα” με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αμερικανό γκαρντ, επισκίασαν την σχετική λίστα και έφεραν ανακατατάξεις όσων αναφορά τον κάτοχο της μέχρι πρότινος. Συγκεκριμένα το πολυπόθητο και αξιοθαύμαστο ρεκόρ στην Euroleague κρατούσε ο Σέιν Λάρκιν, με μόλις έναν πόντο διαφορά, ενδεικτικά 49. Το οποίο το είχε πραγματοποιήσει τον Νοέμβριο του 2019 με την Ανατολού  Εφές, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Μετά από μια 5ετία λοιπόν, ο Χέις, ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω και να του πάρει την πρωτιά με εμφατικό τρόπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό