16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πώς νιώθεις μετά τον χωρισμό με το ταίρι σου;

Ειδήσεις Ελλάδα

Πώς αντιδρούν τα ζώδια της γης όταν τελειώνει οριστικά μια σχέση;

Κάθε άνθρωπος χειρίζεται τους χωρισμούς του με διαφορετικό τρόπο. Για μερικούς, το τέλος μιας σχέσης μπορεί να μοιάζει με το τέλος του κόσμου, ενώ για άλλους η απομάκρυνσή τους από έναν/μια πρώην μοιάζει με μια νέα αρχή. Φυσικά, ο τρόπος που νιώθεις όταν είσαι φρεσκοχωρισμένος εξαρτάται από τις συνθήκες του χωρισμού, αλλά το ζώδιό σου μπορεί επίσης να επηρεάσει πραγματικά τον τρόπο που θα αποφασίσεις να παρηγορήσεις την ραγισμένη σου καρδιά και να επανέλθεις στην ρεαλιστική πραγματικότητα.

Με βάση λοιπόν το ζώδιό σου, το συναίσθημα που νιώθεις μετά από τον χωρισμό, μπορεί να κυμαίνεται από την θλίψη έως την… τρελή χαρά. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το νούμερο ένα συναίσθημα που βιώνουν ζώδια της γης, όταν χωρίσουν με το ταίρι τους και πρέπει να το διαχειριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος, μετά τον χωρισμό, δεν χρειάζεται προσπάθειες αυτοβελτίωσης. Χρειάζεται άμεσα να φροντίσει τον εαυτό του προκειμένου να περιέλθει και πάλι σε μια ήρεμη και χαλαρή κατάσταση, αφού ως γνωστόν οι αλλαγές και οι εξάρσεις δεν είναι και το καλύτερό του. Ένας φρεσκοχωρισμένος Ταύρος είναι πιθανόν να τυλιχτεί στην κουβερτούλα του, να φάει τα γλυκά ή τα παγωτά του, να φορέσει μάσκα στα μάτια προκειμένου να απομονωθεί από τα εξωτερικά ερεθίσματα ή να παρακολουθήσει έναν μαραθώνιο επεισοδίων μιας τηλεοπτικής σειράς. Για αυτό το ζώδιο, η μόνη γιατρειά

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό