21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ταυτοποιήθηκαν 7 δράστες για το οπαδικό επεισόδιο στο Αγρίνιο: Γνωστοί των Αρχών οι 4

Ειδήσεις Ελλάδα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται επτά άτομα στο Αγρίνιο στην οπαδική συμπλοκή που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 34χρονου και ενός 25χρονου με μαχαίρι.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του Αγρινίου για τον εντοπισμό των δραστών του οπαδικού επεισοδίου, στο οποίο τραυματίστηκαν με μαχαίρι ένας 34χρονος και ένας 25χρονος.

Οι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (7/9), έξω από το πάρκο του Αγρινίου, διώκονται με βαριές κατηγορίες, παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ταυτοποιήθηκαν και οι επτά δράστες εκ των οποίων μέχρι τώρα οι δύο συνελήφθησαν. Πρόκειται για έναν νεαρό 20 ετών και έναν 30 ετών. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται. Οι τέσσερις από τους δράστες κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Τα δύο άτομα που δέχθηκαν την επίθεση φέρουν τραύματα από μαχαίρι. Ο 25χρονος που διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου στον αριστερό μηρό. Ο έτερος τραυματίας, ηλικίας 34 ετών, αναζητείται για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό