24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ταυτοποιήθηκαν δύο Ρομά που διέπραξαν εννέα κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 16 και 20 ετών – Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού, που περιλαμβάνει τους γονείς του ανήλικου για πλημμελή εποπτεία του

Πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 20χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού, που περιλαμβάνει τους γονείς του ανήλικου για πλημμελή εποπτεία του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα  Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ανήλικοι έκλεψαν τσαντάκι με χρήματα

Ένας ενήλικος Έλληνας και δυο 16χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα και αναζητείται άλλος ένας ενήλικος συνεργός τους, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης διέρρηξαν ένα σταθμευμένο Δ.Χ. φορτηγό και άρπαξαν το τσαντάκι του ιδιοκτήτη, που περιείχε 1.800 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τέσσερις τραπεζικές κάρτες και έγγραφα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και σε βάρος των γονέων των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Με πρόφαση ότι ήθελε να την βοηθήσει πλησίασε μια 82χρονη γυναίκα στην Πτολεμαΐδα μια νεαρή γυναίκα, η οποία την αγκάλιασε καταφέρνοντας να αρπάξει από το λαιμό της δύο χρυσές αλυσίδες και ένα χρυσό σταυρό συνολικής αξίας 1.500 ευρώ. Η κλοπή, που έγινε το πρωί της Τετάρτης, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας και ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα μια 22χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό