18.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ταξιδιωτικός χάρτης για το Μπέρμιγχαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

  Ο Ολυμπιακός έγραψε τη δική του ιστορία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Οι Πειραιώτες με ήρωα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους «4» του Conference League. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ήρθε ένα «εισιτήριο» για την ημιτελική φάση μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η Άστον Βίλα. Ένα δύσκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό, μιας και ο Ουνάι Έμερι έχει κάνει τρομερή δουλειά στους «χωριάτες» και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Premier League και διεκδικούν έξοδο στο Champions League της νέας χρονιάς. Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη (02/05, 22:00) στο «Βίλα Παρκ», ενώ η ρεβάνς έχει οριστεί για μία βδομάδα αργότερα στο «Καραϊσκάκη».

Στον δρόμο για το Μπέρμιγχαμ – Οι πτήσεις για Αγγλία

Η ανυπομονησία των φίλων του Ολυμπιακού είναι μεγάλη για αυτό το ματς. Η Άστον Βίλα όπως έκανε γνωστό, θα δώσει 2.100 εισιτήρια στους «ερυθρόλευκους», με τη χωρητικότητα του γηπέδου να είναι 42 χιλιάδες. Οι τιμές ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, στα προημιτελικά που πήρε εισιτήρια η Λιλ, κόστιζαν 25 ευρώ για τους φιλοξενούμενους.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να πάει στο Μπέρμιγχαμ από Αθήνα μόνο τη μέρα του αγώνα (02/05) και να επιστρέψει την επόμενη, η καλύτερη επιλογή που υπάρχει, είναι μέσω Jet2.com και επιστροφή με easyJet+. Το πήγαινε – έλα θα κοστίσει 334 ευρώ. Η πτήση από Αθήνα για Μπέρμπιγχαμ είναι απευθείας (4 ώρες), ενώ η επιστροφή θα διαρκέσει 6 ώρες και 40 λεπτά, καθώς υπάρχει στάση στην Ελβετία.

Μέσω του skyscanner ο κόσμος μπορεί να δει τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές, αλλά και το πόση ώρα θα διαρκέσουν οι πτήσεις, μιας και υπάρχουν αρκετά «πακέτα» που αγγίζουν τα 1000 ευρώ, ένα ποσό το οποίο είναι δύσκολο να δώσει κάποιος για να πάει μόνο μία μέρα στην Αγγλική πόλη. 

Η διαμονή που δεν… τσιμπάει

Όσοι βρεθούν στο Μπέρμιγχαμ, δεν χρειάζεται να ανησυχούν ιδιαίτερα για τις τιμές. Στο airbnb, υπάρχουν σπίτια από 30 μέχρι 45 ευρώ τη μέρα, που έχουν πάνω από 4 αστέρια στην εφαρμογή. Εξαιρετικές επιλογές στο κέντρο της πόλης, με την μετακίνηση να μην αποτελεί πρόβλημα. Το γήπεδο βρίσκεται κοντά στο κέντρο, οπότε η συγκοινωνία δεν θα ζορίσει κανέναν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό