30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ταξίδι στη Δυτική Όχθη και επίσκεψη στη Ραμάλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη στη Δυτική Όχθη όπου αναμένεται να επισκεφθεί και τη Ραμάλα γίνεται στον απόηχο των δηλώσεών του για τη Χαμάς στον τηλεοπτικό σταθμό Attica ΤV, δηλώσεις που προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα. 

Ο κ. Κασσελάκης την επόμενη μέρα μέσω του Action 24 «διόρθωσε» τη δήλωσή του για τη Χαμάς λέγοντας πως είναι «100% τρομοκρατική οργάνωση».

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστινιακής αρχής Ριάντ Αλ – Μαλίκι στον οποίο είχε εκφράσει την έντονη ανησυχία του για την ανθρωπιστική κρίση στη Λωρίδα της Γάζας καταδικάζοντας μεν τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς σημειώνοντας όμως πως δεν δικαιολογείται η καταπάτηση του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ. 

Ο κ. Κασσελάκης είχε επίσης υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες των Ηνωμένων Εθνών για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, την επιστροφή των ομήρων και την επανεκκίνηση συνομιλιών για την εξεύρεση λύσης δυο κρατών στη βάση των συνόρων του 1967. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό