31.2 C
Athens
Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Ταβάρες και Ρεάλ τα βρήκαν για ανανέωση τριετούς συνεργασίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει αίσιο τέλος σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μεταγραφικά σίριαλ της Ευρώπης σχετικά με τον Έντι Ταβάρες και την παραμονή του στην Ισπανία.

Ο γιγαντόσωμος σέντερ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα τα βρήκε σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε προφορική συμφωνία για ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Από το 2017 μέχρι και φέτος, ο 32χρονος ψηλός υπηρετεί τη φανέλα της «βασίλισσας» και το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρώσει μια επταετία στη Μαδρίτη. Η θητεία του αναμένεται να συνεχιστεί αφού όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος ισπανικής πρωτεύουσας για τρία χρόνια ακόμα.

Από το περσινό καλοκαίρι, υπήρξαν ουκ ολίγες φήμες που έκαναν λόγο για διάσταση ανάμεσα στις απαιτήσεις της Ρεάλ και του Ταβάρες με το μέλλον του ύψους 2.21 παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι να φαινόταν αβέβαιο, με την προοπτική του NBA να υπήρχε στο μυαλό του, ενώ στα σενάρια ενεπλάκη και το όνομα του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Έντι Ταβάρες έχει συμβάλλει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στις επιτυχίες των Μαδριλένων κερδίζοντας μεταξύ άλλων δύο φορές τον τίτλο της EuroLeague το 2018 και το 2023 με αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση στο Κάουνας όπου και αναδείχθηκε και MVP του Final Four με τις εμφανίσεις του απέναντι σε Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό και Ολυμπιακό στον τελικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό