17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τί θέλει να κρύψει η Κέιτ Μίντλετον; – Πάνω από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παραμονή της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο ξεπέρασε τη μία εβδομάδα, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιά στην κλινική του Λονδίνου. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου την περασμένη Τρίτη για μια προγραμματισμένη επέμβαση που αν και η φύση της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, φέρεται να ήταν επιτυχημένη.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στους Sunday Times πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν στραφεί 100% στην οικογένεια και βάζουν σε δεύτερο πλάνο τις υποχρεώσεις τους.

Την ίδια ώρα οι βοηθοί επιμένουν ότι η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει εκτός οπτικού πεδίου τους επόμενους μήνες αλλά είναι πιθανό να εργάζεται παρασκηνιακά. «Το πάθος της είναι σαφές. Θα υπάρξει μια τεράστια συνέχιση της εκστρατείας της και θα θέλει να συνεχίσει αυτή τη συζήτηση με το έθνος το συντομότερο δυνατό» επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της πριγκίπισσας, αλλά επιβεβαίωσε πως δεν σχετίζεται με καρκίνο.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της», ανέφερε εκπρόσωπος χαρακτηριστικά.

Τί γνωρίζουμε για την επέμβαση στην κοιλιά της Κέιτ 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά μπορεί να περιλαμβάνει οποιοδήποτε από τα ζωτικά ή αναπαραγωγικά όργανα όπως το στομάχι, το έντερο ή τη μήτρα.

Η Dr Zoe Williams της Sun GP είπε: «Αυτό μπορεί να είναι κάτι που την απασχολεί για όλη της τη ζωή και δεν έχει καταφέρει να επιλύσει ή ένα θέμα που έχει έρθει στο φως πιο πρόσφατα. Δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο είναι περισσότερες από ό,τι θα περιμέναμε κανονικά, αλλά δεν έχει μια κανονική ζωή. Είναι η μελλοντική βασίλισσα, οπότε οι γιατροί θα είναι προσεκτικοί.  Όλοι ελπίζουμε ότι είναι κάτι μικρό και η επέμβαση είναι απλή, αλλά η προφύλαξη είναι σοφή. Με οτιδήποτε ιατρικό δεν μπορείς ποτέ να είσαι απόλυτα σίγουρος πώς θα πάνε τα πράγματα».

Κίνηση αντιπερισπασμού η ανακοίνωση και για τον Κάρολο – Φήμες στα ΜΜΕ

Η ανακοίνωση του βασιλιά Κάρολου για την εγχείρηση του προστάτη του έχει εγείρει εικασίες ότι μπορεί να προσπαθούσε να προστατεύσει τη νύφη του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία νοσηλεύτηκε μετά από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η ανακοίνωση ήρθε μόλις 90 λεπτά αφότου τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκάλυψαν την είδηση ​​της νοσηλείας της Κέιτ Μίντλετον.

Η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης του βασιλιά Κάρολου έχει οδηγήσει σε εικασίες ότι μπορεί να προσπαθούσε να αποσπάσει την προσοχή από τα ζητήματα υγείας της Μίντλετον. Η ιστορική Tessa Dunlop σημείωσε ότι είναι πολύ ασυνήθιστο για τη Βασιλική Οικογένεια να αποκαλύπτει ιδιωτικά θέματα υγείας και η ανακοίνωση για τον διευρυμένο προστάτη του Βασιλιά ήταν άνευ προηγουμένου.

Η νοσηλεία της Μίντλετον και η επακόλουθη ανακοίνωση για την εγχείρηση στον προστάτη του βασιλιά Καρόλου έχουν προκαλέσει αναταραχή στον βρετανικό και παγκόσμιο Τύπο, με πολλούς να αμφισβητούν τα κίνητρα πίσω από το χρονοδιάγραμμα των ανακοινώσεων. Η υπόθεση της βασιλικής υγειονομικής περίθαλψης έχει πάρει διαφορετικό νόημα υπό το φως αυτών των εξελίξεων.

Η χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά της Μίντλετον την έκανε να απομακρυνθεί από τη δημόσια ζωή μέχρι το Πάσχα και τα πρόσφατα γεγονότα έχουν πυροδοτήσει περαιτέρω εικασίες και ίντριγκα γύρω από τη βασιλική οικογένεια. Καθώς το κοινό περιμένει περισσότερες ενημερώσεις για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ο χρόνος των ανακοινώσεων έχει προκαλέσει ανησυχία και τροφοδότησε εικασίες σχετικά με τα κίνητρα πίσω από την ανακοίνωση του Βασιλιά Καρόλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό