31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τίτλοι τέλους για Μπονούτσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ανακοίνωσε την απόσυρσή του σε ηλικία 37 ετών . Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε στη Φενέρμπαχτσε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά από μια άτυχη μεταγραφή στην Ουνιόν Βερολίνου το περασμένο καλοκαίρι.

Η σκέψη του ήταν πως μέσω της τουρκικής ομάδας θα μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της εθνικής Ιταλίας για το Euro 2024. Τελικώς ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τον άφησε εκτός της σχετικής λίστας και κάπως έτσι η απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του ήταν μοιραία.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο site της Φενέρμπαχτσε ανέφερε: «Ήταν χαρά για μένα να είμαι μέλος αυτής της υπέροχης οικογένειας», ενώ συμπλήρωσε,  «Προσπάθησω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, εντός και εκτός γηπέδου, αλλά το πιο σημαντικό, θα δώσουμε την τελευταία μας μάχη αύριο. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με ένα κύπελλο και έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε πρωταθλητές».

Ο Μπονούτσι έγινε 37 την 1η Μαΐου και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Γιουβέντους, από το 2010 έως το 2023, εκτός από ένα σύντομο πέρασμα στην Μίλαν την περίοδο 2017-18.

Οι υπόλοιποι σύλλογοι όπου αγωνίστηκε, ήταν οι Ίντερ, Τρεβίζο, Πίζα, Τζένοα και Μπάρι. Ο κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε επίσης 121 συμμετοχές για την εθνική Ιταλίας, σκοράροντας οκτώ γκολ, ενώ το highlight της καριέρας του ήταν η κατάκτηση του EURO 2020.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό