19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τέσσερις παίκτριές της ανάμεσα στις υποψήφιες για το βραβείο ‘Golden Girl’ 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
13.10.2023 | 17:28

Η Σάλμα Παραλουέλο κρατώντας το βραβείο της καλύτερης νεαρής παίκτριας του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023
2023 AP IMAGES/ALESSANDRA TARANTINO

Υπόθεση της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα είναι φέτος το βραβείο “Golden Girl” 2023, με την ομάδα της Βαρκελώνης να έχει τέσσερις παίκτριες υποψήφιες, ανάμεσά τους και το φαβορί.

Στη Βαρκελώνη θα καταλήξει όπως φαίνεται το “Golden Girl” 2023, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει τις τέσσερις από τις δέκα συνολικά υποψήφιες παίκτριες για το βραβείο. Ανάμεσά τους είναι και το φαβορί για να το κατακτήσει, που δεν είναι άλλη από την καλύτερη νεαρή παίκτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023, Σάλμα Παραλουέλο.

Οι υπόλοιπες ποδοσφαιρίστριες της ισπανικής ομάδας είναι η Ιταλίδα Τζιουλία Ντραγκόνι, η Ολλανδή Έσμε Μπρουγκτς, η οποία ήταν και στην καλύτερη ενδεκάδα του Μουντιάλ 2023, καθώς, επίσης, και η Ισπανίδα Βίκι Λόπεθ. Η Αγγλία εκπροσωπείται από δύο αθλήτριές της, με τις Μάρι Φόουλερ της Μάντσεστερ Σίτι και Κάθριν Μόλερ Καλ της Άρσεναλ να διεκδικούν το βραβείο.

Θυμίζουμε ότι το “Golden Girl Award”, δίνεται από την ιταλική εφημερίδα Tuttosport και βασίζεται στις ψήφους μιας ομάδας αθλητικών δημοσιογράφων από όλον τον κόσμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό