20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τέσσερις επιλογές με γκολ από το Champions League και τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά το πρόγραμμα της Τρίτης και πάει σε τέσσερις επιλογές με γκολ από το Champions League και τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Οι προβολείς στο Champions League και ειδικά στη ματσάρα ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση του Champions League και προφανώς πάντα αυτή η φάση είναι ιδιαίτερη. Αντιμέτωπες για τρίτη σερί χρονιά και έκτη την τελευταία δεκαετία. Μας έχουν προσφέρει πολλές συγκινήσεις οι αναμετρήσεις τους, τα 4/5 στη Μαδρίτη ήταν G/G, τα 3/5 ήταν Over 2,5, δεν μπορούμε να μην πάμε με τα γκολ και τώρα, αφού μιλάμε για επιθέσεις γεμάτες ποιότητα. Αναμενόμενο το 1,90 στο συνδυαστικό G/G & Over 2,5.

Φουλ δράση στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και μας ενδιαφέρει το Πρέστον – Χάντερσφιλντ. Με το 0-0 στο Γουότφορντ, πριονίστηκαν πάρα πολύ οι ελπίδες της Πρέστον για τα πλέι οφ. Έβγαλε νεύρο και ήταν η ομάδα που το ζήτησε περισσότερο με 2-3 δυνατές φάσεις, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Ανάσα την κατάλληλη στιγμή για τη Χάντερσφιλντ, 1-0 τη Μίλγουολ και πέρασμα πάνω από τη γραμμή. Ρεαλιστικά δεν είναι στο χέρι της Πρέστον τα πλέι οφ, αλλά δεν θα τα παρατήσει πάντως, ενώ η Χάντερσφιλντ καίγεται. Καλή επιλογή το αμφίσκορο στο 1.85.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Και δεύτερη επιλογή από την Τσάμπιονσιπ. Μένουμε στο Σέφιλντ Γουέν. – Νόριτς. Πρώτη νίκη ύστερα από κακό καρέ αγώνων το κρίσιμο 2-0 με την ΚΠΡ για τη γηπεδούχο. Μεστή εμφάνιση, φάνηκε να πεινάει περισσότερο για το αποτέλεσμα. Πανηγύρια στη Νόριτς, 1-0 την Ίπσουιτς στο πολύ σκληρό ντέρμπι, ορίζει τη μοίρα της για τα πλέι οφ. Και οι δυο από κομβικά τρίποντα. Ναι μεν παίρνει το κλικ η Νόριτς, όμως εκτός έδρας δεν έχει βρει ένα σταθερό πάτημα και δίνει δικαιώματα. Λογικά ματς με φάσεις και γκολ, το goal/goal πληρώνει 1.70.

Στη Λιγκ 1 της Αγγλίας υπάρχει ενδιαφέρον στο Στιβενέιτζ – Μπάρνσλι. Ηχηρό χαστούκι για την 6άδα η ήττα στο Έξετερ με 1-0 για τη Στιβενέιτζ. Αρκετά κλικ χειρότερη, έκανε λίγα πράγματα επιθετικά και πέρα από μια καλή φάση στο πρώτο στάδιο του αγώνα απείλησε ελάχιστα. Υπέστη μόλις τη 2η φετινή εκτός έδρας ήττα της στο 2-1 από την Τσάρλτον η Μπάρνσλι. Δεν βρίσκει γκολ με τίποτα η Στιβενέιτζ και μένει από βενζίνη στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Με σούπερ δυναμική στις εξόδους της η Μπάρνσλι, που βγάζει απογοήτευση στο παιχνίδι της. To Under 2,5 πληρώνει 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 22:00
Πρέστον – Χάντερσφιλντ: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:45
Σέφιλντ Γουέν. – Νόριτς: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 21:45
Στιβενέιτζ – Μπάνρσλι: Under 2,5 (απόδοση 1.90), 21:45

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό