20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τένις: Ξεκινούν από την Τετάρτη (13/05) οι προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πιάνουν δουλειά» και πάλι από την Τετάρτη (13/05) οι τενίστες στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς μετά από απόφαση της κυβέρνησης θα επιτρέπονται οι προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους.

Ο Αντι Μάρεϊ, πρώην νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και «χρυσός» Ολυμπιονίκης του τουρνουά του Λονδίνου, χαιρέτισε την πρωτοβουλία της βρετανικής κυβέρνησης να επιτρέψει στους παίκτες να ξεκινήσουν να γυμνάζονται και πάλι, στο πλαίσιο των μέτρων χαλάρωσης που θα εφαρμοστούν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.   

Η ομοσπονδία του αθλήματος διευκρίνισε πως «μετά από νέες οδηγίες που λάβαμε από την κυβέρνηση, επιτρέπεται το τένις σε εξωτερικό χώρο από την Τετάρτη, μόνο για τα μονά και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Σε περίπτωση που παίζουν παίκτες, που ζουν στο ίδιο σπίτι, μπορούν να παίξουν και διπλά.»

Επίσης από την Τετάρτη, εκτός του τένις, επιτρέπεται το μπάσκετ, το γκολφ αλλά και το μπόουλινγκ, με έναν μόνο συμπαίκτη είτε με περισσότερους στην περίπτωση που δηλώνουν την ίδια κατοικία.

Ο Άντι Μάρεϊ έσπευσε να δηλώσει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πιάστε ξανά τις ρακέτες». 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό