23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τέμπη: Νεκρές δύο αδερφές που ήρθαν για κηδεία από τη Γερμανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για δύο αδερφές που σκοτώθηκαν στα Τέμπη – Ήρθαν στην Ελλάδα από το εξωτερικό για μια κηδεία και έχασαν τη ζωή τους

Μεταξύ των αδικοχαμένων θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη βρίσκονται δύο αδερφές, η Ευαγγελία και η Χρυσούλα.

Η ιστορία τους συγκλονίζει καθώς οι δύο γυναίκες ζούσαν για χρόνια στην Γερμανία και είχαν έρθει στην Ελλάδα για να παραστούν στην κηδεία ξαδέρφης τους, αλλά και να δουν τον αδερφό τους. Η μοίρα όμως τους έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι.

Ο αδερφός τους, Στέλιος Κουκαριώτης ,μιλώντας στον στην ΣΚΑΪ λέγοντας είπε ότι η Ευαγγελία και η Χρυσούλα είχαν έρθει στην Αθήνα για την κηδεία. Επιστρέφοντας από την Αθήνα μπήκαν στον τρένο για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα πήγαιναν στη Γερμανία, ενώ ο ίδιος επέστρεψε οδικώς στο Αγρίνιο.

«Με πήραν τηλέφωνο κάποιοι γνωστοί από τη Γερμανία ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τις αδελφές μου. Τότε άρχισα να ψάχνω πληροφορίες, είδα ότι το τρένο έπρεπε να έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη και μετά διαπίστωσα ότι υπήρχε καθυστέρηση 1,5 ώρας. Τότε κατάλαβα ότι αυτό το τρένο που ήταν πάνω και οι αδελφές μου ήταν το μοιραίο», δήλωσς ο κ. Κουκαριώτης .

«Δικαιοσύνη ζητούν τα θύματα, οι νεκροί και οι τραυματίες. Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων. Τώρα αποχαιρετούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι δεν θα τα ξαναδούμε», ανέφερε έπειτα ο κ. Κουκαριώτης, τονίζοντας: «Είμαι απογοητευμένος από την εταιρεία. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να βγουν και να μας ενημερώσουν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό