16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τέλος το πιο προσιτό πακέτο συνδρομής μετά από 2 χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Όποια ελπίδα μπορεί να είχαμε για την έλευση του πακέτου YouTube Premium Lite και στην Ελλάδα εξανεμίστηκε μετά την απόφαση της Google να αποσύρει οριστικά την συγκεκριμένη επιλογή. Μετά από δύο χρόνια δοκιμών σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο, Ολλανδία, Δανία, Φινλανδία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία και Σουηδία), η Google ανακοίνωσε πως από τις 25 Οκτωβρίου 2023 θα σταματήσει να προσφέρει το πακέτο YouTube Premium Lite.

Για όσους δεν θυμούνται, το YouTube Premium Lite κόστιζε €6.99 / μήνα και πρόσφερε στους χρήστες πρόσβαση στην Premium υπηρεσία χωρίς να ενοχλούνται από διαφημίσεις, όμως δεν περιελάμβανε τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα της πλήρους συνδρομής, όπως offline downloads και αναπαραγωγή στο background.

Όσοι είναι ήδη συνδρομητές στο YouTube Premium Lite θα έχουν την επιλογή να γυρίσουν στην κλασική εμπειρία δωρεάν χρήσης του YouTube ή να γίνουν συνδρομητές του YouTube Premium. Η Google τους προσφέρει, επίσης, έναν μήνα δωρεάν δοκιμής ακόμα και αν έχουν εκμεταλλευτεί ξανά στο παρελθόν την δοκιμαστική πρόσβαση στην υπηρεσία.

Στην επίσημη ανακοίνωση της, πάντως, η Google σημειώνει ότι πειραματίζεται εσωτερικά με διαφορετικές εκδόσεις του YouTube Premium Lite, γι’ αυτό δεν αποκλείεται μελλοντικά πως θα δούμε ένα νέο πιο προσιτό πακέτο συνδρομής στην υπηρεσία, με τις ανάλογες περικοπές σε προνόμια.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό