17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τέλος στο νέο περιεχόμενο από τις 4 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από 4 χρόνια πολύ επιτυχημένης πορείας σε συσκευές Android και iOS, η Nintendo αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη του Mario Kart Tour με νέο περιεχόμενο, κάτι που θα ισχύσει από τις 4 Οκτωβρίου 2023.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι σταματά την ανάπτυξη νέων πιστών, karts, gliders κλπ., και οι gamers θα δουν τις τελευταίες νέες προσθήκες στο Battle Tour με θέμα το Halloween που ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου 2023. Από εκεί και έπειτα, θα γίνεται ανακύκλωση των παλαιότερων events ξεκινώντας από το πρώτο New York Tour και η εταιρεία διευκρινίζει πως το παιχνίδι θα παραμείνει playable.

Το Mario Kart Tour κυκλοφόρησε το 2019 για συσκευές Android και iOS, με τη Nintendo να ανανεώνει τακτικά το περιεχόμενο προσθέτοντας νέες πίστες, χαρακτήρες, οχήματα κλπ. που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον των mobile gamers. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πως θα συνεχιζόταν για αρκετά χρόνια η υποστήριξη του, όμως η Nintendo αποδεικνύει και πάλι πως δεν έχει την διάθεση να μείνει «κολλημένη» σε παλιούς τίτλους, μιας και παρόμοιες αποφάσεις είχαν παρθεί και για τα Dr. Mario World, Super Mario Run και Miitomo.

Mario Kart Tour – [Google Play Link]

Mario Kart Tour – [App Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό