20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκε ο Καρβαλιάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έλυσε τη συνεργασία του με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά από 6 μήνες και ανακοινώθηκε πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα τον διαδεχθεί στην άκρη του πάγκου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Super League.

Ο Ισπανός προπονητής ανέλαβε το τιμόνι των «ερυθρόλευκων» τον Ιούλιο του 2023 και από τότε ηγήθηκε της ομάδας σε 22 παιχνίδια, με απολογισμό 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, οδήγησε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League.

Η εικόνα των Πειραιωτών στους τελευταίους αγώνες δεν ήταν αυτή που περίμενε ο σύλλογος, καθώς είχε δεχθεί τη «βαριά» ήττα 4-2 από τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», αλλά και στην Γερμανία 5-0 από τη Φράιμπουργκ για τους ομίλους της 2ης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι εις βάρος του Ισπανού τεχνικού.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι αυτός που θα παραλάβει την «σκυτάλη» και παρουσιάζεται αμέσως μετά τον Πέδρο Άλβες, τον νέο τεχνικό διευθυντή των «ερυθρολεύκων», υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε προπονήσει αρκετές ισπανικές ομάδες της La Liga, όπως η Οσασούνα, η Γρανάδα και η Εσπανιόλ, χωρίς όμως να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Ο Καρβαλιάλ από την άλλη έρχεται στην Ελλάδα μετά από πρόσφατες θητείες στον πάγκο των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπράγκα και Θέλτα, τη στιγμή που έχει κάτσει και σε αυτόν του Αστέρας Τρίπολης το 2008.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό