24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Λίνγκαρντ από τους κόκκινους διαβόλους

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
01.06.2022 | 18:30

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στην Μπράιτον | 19 Αυγούστου 2018
@2018 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζέσε Λίνγκαρντ θα αποτελέσει παρελθόν από τους κόκκινους διαβόλους, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως στο τέλος Ιουνίου θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Λίγες ώρες μετά το αντίο του Πολ Πογκμπά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε την Τετάρτη (1/6) την πόρτα της εξόδου για έναν ακόμα παίκτη της. Αυτός είναι ο Τζέσε Λίνγκαρντ, που μετρούσε πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στον αγγλικό σύλλογο έχοντας ενταχθεί το 2001 στην Κ-9 των κόκκινων διαβόλων, με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει γνωστό πως θα αποχωρήσει στα τέλη Ιουνίου όπου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Τζέσε για όλες τις αναμνήσεις που βοήθησε να δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια των δύο δεκαετιών του εδώ και να του ευχηθούμε καλή τύχη στη μελλοντική του καριέρα”, αναφέρει στο φινάλε της η μακροσκελής ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ για το αντίο στον Λίνγκαρντ, που αφήνει τον σύλλογο έχοντας φορέσει 232 φορές τη φανέλα του με απολογισμό 35 γκολ.

“Ήταν όλα ένα όνειρο”, αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγλική ομάδα σε που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της για να αποχαιρετήσει τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος σε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στο Ολντ Τράφορντ φόρεσε επίσης -ως δανεικός- και τις φανέλες των Λέστερ, Μπερμπιγχαμ, Μπράιτον, Ντέρμπι και Γουέστ Χαμ.

σχετικα αρθρα

Πογκμπά: “Νιώθω προνομιούχος που έπαιξα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τον Πογκμπά που πάει Γιουβέντους

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό