20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τέλος η Uralkali τέλος και ο Mazepin από τη Haas

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Φόρμουλα 1 τραβά το σχοινί σε ότι έχει να κάνει με τη Ρωσία. Έτσι μετά την ακύρωση του Ρωσικού Γκραν Πρι στο Σοότσι μια από τις ομάδες της ανακοίνωση της λύση της συνεργασίας με το βασικό χορηγό της, που είναι ρώσικη εταιρεία.
Πρόκειται βέβαια για την αμερικανική Haas που διαχώρισε την πορεία της από την Uralkali, τη μεγάλη ρώσικη εταιρεία παραγωγής λιπασμάτων. Ταυτόχρονα αποχώρησε και ο Ρώσος πιλότος της Nikita Mazepin, ο πατέρας του οποίου είναι και ιδιοκτήτης της Uralkali.
Ο νεαρός πιλότος δήλωσε απογοητευμένος από την εξέλιξης καθώς ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να ακολουθήσει όλους τους όρους της FIA προκειμένου να παραμείνει στη Φόρμουλα 1 αλλά δεν έγιναν ούτε καν συνομιλίες.

Ο διάδοχός του στη Haas θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα πριν τις δοκιμές του Μπαχρέιν, με τον Fittipaldi σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να έχει το προβάδισμα.
Ο αποκλεισμός πάντως των Ρώσων αθλητών αλλά και των καλλιτεχνών δεν έχει κατά την άποψή μου κανένα νόημα ως μοχλός πίεσης μιας και δεν επηρεάζεται κανένας άλλος πέρα από τα συγκεκριμένα άτομα που στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχουν και καμία ευθύνη.
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό