24.8 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

«Τάληρο» της Άρσεναλ στο ημίχρονο με Σέφιλντ, φεύγει κόσμος από το γήπεδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Καμία διάθεση να σταματήσει τις τρομερές εμφανίσεις στην Premier League δεν δείχνει η Άρσεναλ. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δείχνει στα καλύτερά της, με την εικόνα της στο πρωτάθλημα από τότε που άλλαξε το έτος, να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Τη φόρμα της φρόντισε να τη δείξει από την αρχή του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Από το 5′ οι «κανονιέρηδες» είχαν πάρει το προβάδισμα στο «Μπράμαλ Λέιν», ενώ στο ημίχρονο είχαν προβάδισμα πέντε τερμάτων (5-0). Άψογη εμφάνιση επιθετικά για τους Λονδρέζους, οι οποίοι με γκολ των Μαρτινέλι, Έντεγκαρντ, Χάβερτς και Ράις (το δεύτερο ήταν με αυτογκόλ του Μπόουγκλ) είχαν κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο.

Προφανώς αυτό που βλέπαν οι φίλοι της Σέφιλντ, δεν ήταν θέαμα που τους έκανε να χαμογελούν. Ίσα ίσα που πολλοί από αυτούς, είχαν αρχίσει να φεύγουν από το γήπεδο στα μισά του ημιχρόνου. Προφανώς η εικόνα της ομάδας τους, δεν ήταν αυτή που περιμένανε να δούνε.

Μετά από 27 αγωνιστικές (προφανώς δεν θα πάρει βαθμό με την Άρσεναλ) η Σέφιλντ έχει 13 βαθμούς και είναι στην τελευταία θέση της Premier League σε ισοβαθμία με την Μπέρνλι. Δύσκολα θα μπορέσει να σώσει τη χρονιά η ομάδα του Γουίλντερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό