20.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σύσκεψη υπό το Νότη Μηταράκη για τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα στο «Καραϊσκάκης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (17.07) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η πρώτη μεγάλη σύσκεψη -υπό τον Νότη Μηταράκη- με θέμα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ληφθούν ενόψει του τελικού του Super Cup, στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Θυμίζουμε πως ο τελικός του Super Cup θα διεξαχθεί στις 16 Αυγούστου στο γήπεδο του Ολυμπιακού και το “μεγάλο” τρόπαιο θα διεκδικήσουν η νικήτρια του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι και η κάτοχος του Europa League, Σεβίλλη.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο αρχηγός τα Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και ανώτατοι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και της Τροχαίας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, της UEFA και του αερολιμένα Αθηνών, ενώ από την ΕΠΟ παρόντες ήταν ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης και η διευθύντρια ποδοσφαίρου Μυρσίνη Ψαρόπουλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα και οι λεπτομέρειες που αφορούν στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα και άπαντες δεσμεύθηκαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η διεξαγωγή του τελικού του Super Cup να είναι απόλυτα επιτυχημένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό