17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σύντροφος Αίαντα Μανθόπουλου: «Κάθε μέρα έρχομαι στο νεκροταφείο και πίνουμε παρέα τον καφέ μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Σύντροφος Αίαντα Μανθόπουλου: «Κάθε μέρα έρχομαι στο νεκροταφείο και πίνουμε παρέα τον καφέ μας»

Για το μνημόσυνο που έκανε στον Αίαντα Μανθόπουλο, μίλησε η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, η οποία μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν θέλει καμία επικοινωνία με την εν διαστάσει σύζυγο του αδικοχαμένου ηθοποιού.

«Όλη τη μέρα περιμένω την ώρα που θα έρθω κοντά του και θα κάτσω να πιούμε τον καφέ μας όπως κάναμε. Συνειδητά επειδή ήξερα ότι δεν μπορώ να του κάνω άλλο δώρο, επέλεξα την ημέρα των γενεθλίων μου, γιατί δεν επρόκειτο να τα γιορτάσω και σκέφτηκα ότι είναι ένα πάρτι για τον Αίαντα. Νομίζω ότι το πέτυχα με όλη μου τη ψυχή και κάλεσα ανθρώπους που και τον αγαπούσαν και ήταν τα τελευταία χρόνια κοντά του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Απολύτως συνειδητά δεν το έκανα με την εν διαστάσει σύζυγο του Αίαντα) Δεν έχω καμία επαφή μετά την ημέρα της ανακοίνωσης του θανάτου του Αίαντα με την κ. Τσιάτσιου. Το κάνω συνειδητά, αποφεύγω να ανακατευτώ γιατί θα πρέπει ο Αίαντας να φύγει με όσο το δυνατόν λιγότερες στενοχώριες. για εκεί που πάει», εξήγησε.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-  aveserres.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό