18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σύντομη συνάντηση Νίκου Δένδια και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής στο Βίλνιους

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύντομη συνάντηση είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Βίλνιους, στον διάδρομο έξω από την αίθουσα που διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο Νίκος Δένδιας έγραψε στο Twitter για τη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Μαΐου, λίγες ώρες πριν συναντηθούν οι δύο ηγέτες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

«Σύντομη συνάντηση στον διάδρομο της αίθουσας όπου διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βίλνιους με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την εκλογική νίκη της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη», έγραψε ο Νίκος Δένδιας και ανέβασε και φωτογραφίες.

Το tweet του Νίκου Δένδια:

Σύντομη συνάντηση στον διάδρομο της αίθουσας όπου διεξάγεται η σύνοδος κορυφής του #ΝΑΤΟ στο Βίλνιους με τον @RTErdogan, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την εκλογική νίκη της ΝΔ και του @PrimeministerGR. pic.twitter.com/NPYl13VsMm

— Nikos Dendias (@NikosDendias) July 11, 2023

Ενόψει της συνάντησής του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως οι δύο χώρες έχουν αρκετές και σημαντικές διαφορές αλλά «δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε σε ένα κλίμα έντασης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό