19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σύντομα θα υποστηρίζει την αποστολή photo/ σε original ποιότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πρόσφατες κινήσεις της ομάδας WhatsApp για την δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών και s σε ποιότητα HD δεν θα είναι οι τελικές από αυτό το μέτωπο, καθώς η υπηρεσία δοκιμάζει ήδη να προσφέρει επιλογή αποστολής της original ποιότητας χωρίς καμία συμπίεση στα συγκεκριμένα αρχεία.

Όπως αναφέρει η γνωστή ιστοσελίδα WABetaInfo που «σκαλίζει» ενδελεχώς τις beta εκδόσεις του WhatsApp, στην τελευταία beta για συσκευές Android (v.2.23.18.12) συμπεριλαμβάνεται η original quality επιλογή που διατηρεί αναλλοίωτο το μέγεθος και την ανάλυση των φωτογραφιών και των s. Σημειώνει, ωστόσο, πως όλα τα αρχεία που αποστέλλονται στην original ποιότητα θα εμφανίζονται στον παραλήπτη ως επισυναπτόμενα και όχι όπως οι συνηθισμένες φωτογραφίες και s που παρακολουθείς απευθείας από το chat.

Η δυνατότητα αποστολής αρχείων ως επισυναπτόμενα υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, απλά το WhatsApp θα διευκολύνει σημαντικά τους χρήστες στην αποστολή φωτογραφιών και s ως τέτοιων, καθώς θα μπορούν να τα επιλέγουν απευθείας από την γκαλερί της υπηρεσίας χωρίς να τα ψάχνουν στους φακέλους της συσκευής τους

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα προστεθεί και αυτή η επιλογή στο WhatsApp, αλλά υποθέτουμε πως δεν θα αργήσει ιδιαίτερα.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό